Examensarbetet redovisat! :)

Idag har jag fått redovisa mitt exjobb. Jag var väldigt nervös innan men sen när jag väl kommit igång var det lugnt. Det gick inom tiden och jag fick bra kritik från opponenten. Klassen och lärare ställde frågor som jag kunde svara på, tack och lov. xD Min examinator var inte på plats så en annan lärare fick hoppa in och bedöma framförandet. Hon ställde en del kluriga frågor men jag redde ut det. :) Känns så skönt att ha det överstökat! Nu väntar jag bara på att det ska bli godkänt också...

Var hos tandläkaren idag med, det gick också bra, tur. :)

Nu väntar jag på att Robin ska komma hit senare ikväll :) I morn är det de sista redovisningarna på exjobbet, sedan blir det håruppsättning och så bal på kvällen!
Och dagen efter det... examen!!

Euphoria :D

Igår var vi hos Malin och kollade på finalen i Eurovision song contest. Loreen var favorittippad innan tävlingen och levde upp till förväntningarna genom att vinna hela tävlingen :D Jävla bra! Så nu blir det ESC i Sverige nästa år :P

Det var också GP-speedway i Göteborg igår, som vanns av Fredrik Lindgren :D Hans första GP-seger, vilken svenskkväll! Dessutom kom Jonasson fyra :P

Under tv-tittandet igår drack vi också vin och shottade tequila, vilket gör att jag idag mår väldigt dåligt, har kräkts och låg i sängen till halv två. Mår som jag förtjänar. Det var i alla fall en jävligt rolig kväll :P

I morgon inleds exjobbsveckan, med redovisningar. Kan sitta lugn i morn för jag har varken redovisning eller opponering då. Hoppas det ska bli intressant :)

One week to go!

Om en vecka har jag tagit examen. :O AAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! Känns som jag ska hinna med tusen saker innan dess :S Men det är många roliga saker, som bal och middag med klassen. Och så förstås själva examensdagen :) Redovisning av exjobb kan väl ses som det tråkiga som ska göras, tillsammans med flyttpackning... går segt framåt. Har plockat ur lite i mina garderober idag.

Snart ska jag till gymmet. Är väl störd som går dit i denna sommarvärmen och plågas. xD Senare ikväll blir det någon slags festival här i Skara, får väl se om det är nåt att ha :)


Examinator...

Igår skickade jag, efter jäkla strul på eftermiddagen, in mitt exjobb till examinator. Jag fick en examinator som jag lite fasade för att jag skulle få. Tycker denna kvinna är lite svår att tas med, men jag hoppas att hon kommer bedöma mitt arbete bra. Nu kan jag liksom inte göra mer med arbetet innan nästa vecka... Så det är att träna på det muntliga som gäller. Satan, så tråkigt det är -_-

Jag har nu börjat flyttpacka, om än väldigt lite. Bokhyllan är tom iaf. Jag hoppas att jag ska kunna komma igång mer, men det är svårt när man inte vet vilka saker man ska använda fram tills examen.

Försöker vara ute i solen om dagarna, igår var det häng med klassen och kårpub för sista gången denna termin. Idag ska jag nog ta med mig en kompis exjobb ut i solen och läsa. Sedan blir det grillning ikväll med klassen, och så Eurovision. Fullt upp. Ska hinna träna däremellan nånstans med. Hehe :)

Exjobbspyssel...

Idag har jag fixat med min powerpoint till exjobbet. Visade sig att man skulle ha med referenser i pp, vilket jag inte hade och hade missat. Så nu har jag petat in massa referenser, shit vad plottrigt det blev men jag hoppas att det kommer synas vad det står, så det inte blir rörigt. Tur jag såg det, då det är ett av kraven för att få godkänt :O

Annars träffade jag på min handledare på stan och hon meddelande att mitt arbete gått igenom granskningen utan plagiat :) Skönt!

Idag börjar utsparksveckan, ska till Smedjan ikväll för lite lekar och aktiviteter :)

Stefan har åkt hem från sjukhuset idag. Han opererades i natt och man satte in stift i fingret. Såg en bild på det innan, det var verkligen av, hängde i lite vävnad bara :( Så nu han är sjukskriven ett tag framöver och ska tillbaks varje vecka för kontroll och röntgen. Hade tydligen varit lite knepigt att få ihop det rätt... Men hoppas det blir bra.

Shit... nästa vecka tar jag examen. AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!


Orolig... :S

Idag är jag en orolig storasyster.
Min bror Stefan har klämt handen i en vedklyv idag, så illa att han fick åka ambulans till sjukhuset i Eksjö, där han nu väntar på operation för handen. Ett finger ska tydligen vara brutet :( Så jag hoppas att det kommer gå bra. :O
Även om jag vet att det troligen kommer gå bra så blir man orolig och ledsen...


Dark shadows.

Igår var vi på bio här i Skara och såg Tim Burtons nya film Dark Shadows, med Johnny Depp i huvudrollen. Den var väldigt bra tycker jag :) Gillar Burtons filmer, de är liksom rätt konstiga men ändå tilltalar de mig.

På dagen igår övade jag på min presentation till exjobbet. Vi har 15 minuter på oss att presentera arbetet. När jag övade igår, första gången så det vart inte så bra, blev det strax under 15 minuter. Så det är ett bra utgångsläge. Hoppas att kunna effektivisera och korta ner när jag övar fler gånger, så jag får lite marginal.

Redovisningstid :O

Igår kom schemat för redovisningsveckan av exjobben. Jag ska opponera på en klasskamrats arbete på tisdagen, och redovisa mitt eget på onsdag förmiddag den 30/5. Ska till tandläkaren på onsdag morgon också, allt elände på samma gång xD Haha nae men det ska väl förhoppningsvis gå bra... får öva ordentligt på presentationen innan bra. Och det kommer vara så skönt när det är över!

Handledaren says yes! ;)

Min handledare har godkänt mitt exjobb! :D Fick tillbaka ett mail sent igår om att hon inte hade några fler kommentarer, så nu är det liksom klart! :) Har skickat till Urkund och kritisk vän idag, hoppas inte Sarah har mycket att anmärka på nu, hehe :P Nu blir det att börja förbereda för den muntliga presentationen. Har gjort en grov Powerpoint men inte förberett vad jag ska säga. Men det ordnar sig :)

Jag hyrde en underkjol i affären i Lidköping, så nu kan jag gå utan att trampa på klänningen därfram. Skönt att det löste sig :)

Snart klart exjobb?

Fick tillbaks exjobbet från Hellander idag, det innehöll väldigt få kommentarer denna gång, varav en var lite halvjobbig, men jag har fixat det tror jag. Har skickat tillbaka arbetet till henne igen med :P Så nästa gång hoppas jag det är helt klart!
I morn ska det skickas till kritisk vän och till Urkund, en databas som granskar arbetena och bedömer om det finns något plagiat. Hoppas inte jag åker fast, men det skulle jag inte tro... :O

Ska till Lidköping i morn och testa underkjolen med klänningen. Måtte det passa ihop!
Hämtade klänningen idag i affären här, fick betala 150 kr :)

Fick en 5:a på hemtentan i arbetsplanering också. Förstod inte vad läraren kommenterat dock xD Men spelar roll, högsta betyg blev det iaf!

R.I.P Lee Richardson

Det är med sorg i hjärtat detta inlägg skrivs.
Vetlandas förre speedwaystjärna Lee Richardson omkom igår efter en våldsam krasch i Polen. Han fördes till sjukhus med inre blödningar och avled under operation.
Lee körde 7 år i Elit Vetlanda, var med och tog 3 SM-Guld för oss och var alltid en sympatisk och glad speedwayförare. Han innehade en av nyckelrollerna i Elit Vetlanda och blev för många en favoritförare.
Lee efterlämnar fru och tre barn. Han blev 33 år gammal.

Det känns liksom tomt på nåt sätt. Går inte riktigt att förstå. Man måste nog vara inbiten i sporten för att förstå hur det kan kännas. Speciellt när det händer en person som varit med länge i det lag man håller för sitt favoritlag.

I morgon är det elitseriespeedway i Sverige igen, jag hoppas förarna håller en tyst minut för Lee och att de kör med sorgeband för att hedra hans minne.

Vila i frid <3

 
Från www.hulk.nu


Klurigt... :S

Har varit och testat klänningen idag igen. Problemet nu, som jag inte tänkte på innan, är att den är typ för lång.. :/ Vid studentbalen hade jag en stor underkjol extra som höll ut klänningen, men någon sådan fanns inte i affären här i Skara. :( Hon i affären skulle höra med en annan affär i Lidköping om de hade någon sådan kjol, för det skulle underlätta mycket. Annars måste jag gå och hålla upp klänningen hela kvällen... Baktill släpar den ju, men det visste jag ju innan, men aaa, det är krångligt just nu. Ett annat alternativ är att sy upp lite på fållen framtill så jag inte behöver hålla i klänningen när jag går, släpet bak kvarstår dock. Jag hoppas att den andra affären kan ha en underkjol som de kan hyra ut till mig, är lite orolig nu. Vill ju att det ska bli bra...

18.53
Har pratat med affären i Lidköping, de har sån underkjol som jag vill ha för uthyrning. Så nån gång nästa vecka ska jag pallra mig dit med klänningen och förhoppningsvis går det bra ihop med en sån underkjol. Jag sätter mitt hopp till detta...

Bra start :)

Vetlanda vann speedwayen i tisdags med 49-41 :) Sedan vann de bortamatchen mot Hammarby igår med 46-44. Så det har ju verkligen börjat bra :) Nyförvärvet Leon Madsen har tagit 26 poäng på två matcher, på reserv! :P Gött!

Jag är tillbaka i Skara för de sista TRE veckorna. Jesus :O
Har skickat tillbaka exjobbet till handledaren idag igen, med hopp om snabb respons. Vill att det ska vara finish liksom!

Vi fick en 5:a för vårt projektarbete i arbetsplanering :) Nu väntar jag på hemtentan med...

Dags för speedway! :)

I lördags var vi i Älmhult och kollade på när Robin tävlade i sanshou. Det gick bra, han fick silver :) Sedan på kvällen var vi hos min bror i stan och festade och grillade, sedan var vi på cruising. Åkte hem runt tolv för det var så kallt sen :/ Annars var det väldigt kul :) På söndagen mådde jag rätt så dåligt xD Blev en slapp dag med film och pizza.
Igår skulle jag hälsat på mamma, men sedan både hon, pappa, Stefan, Zabiina och farmor fått magsjuka under helgen bestämde jag mig för att hoppa över detta. Trist att det skulle bli när jag är hemma :( Var inne hos Elin på dagen igår i stället. :)
Idag har jag reviderat på mitt exjobb enligt kommentarerna jag fick sist. Har sett över allt mer eller mindre, men får fortsätta i Skara i veckan. Åker ju hem i morn igen...

Nu blir det duschen och sedan till Vetlanda på elitseriepremiär i speedway :D Indianerna kommer på besök :)

Exjobb in progress...

Har haft möte med handledaren idag, hon hade bedömt min revidering. Denna gång tyckte hon att det var mycket bättre, men jag har fortfarande en del att jobba på, framför allt på diskussionen... Hoppas kunna fixa det snabbt. Sedan var det mer småsaker som språk, layout och sånt. Så det känns relativt lugnt trots att tiden börjar dra ihop sig.. fyra veckor till examen idag!! Känns som jag ska göra tusen saker på den tiden, inklusive få klart mitt hjärtebarn exjobbet... xD

Ska åka hem idag och stanna i 5 nätter. Har med mig exjobbet hem, hoppas kunna få ro att jobba på det hemma. Annars har jag planerat att kolla på när Robin tävlar i sanshou i morn, sedan festa och gå på cruising, på måndag fyller mamma år så jag får hälsa på där, och sedan på speedway på tisdag. Mycket roligt som överväger det trista exjobbet. Men men.


Sista hemtentan inskickad :)

Idag har det varit hemtentadag, dock höll jag inte på så länge eftersom jag redan skrivit klart del 1 tidigare i veckan. Så det var den ekonomiska biten som skulle göras nu. Det var tre uppgifter, inte så svåra. Så det var skönt.
Sedan har jag mest tagit det lugnt; solat, gått promenad och tränat. Och nu packar jag inför att åka hem i morgon, i 6 dagar :) Kommer nog blir en trevlig vistelse hemma.

Var i klänningsaffären idag och frågade om klänningen var klar. Det visade sig att den varit klar ett tag och att hon hade glömt ringa mig och säga det... Så jag fick testa den och nu sitter den mycket bättre :) Tyvärr hade jag varken pengar eller rätt BH på mig idag, så jag ska komma tillbaka antingen i morgon eller nästa vecka och se hur det passar och förhoppningsvis få ta med mig den hem då :)

RSS 2.0