Sommardäck på.

Igår bytte jag däck på bilen. Lite tidigt kanske, men det har ju varit så varmt på sistone så jag hoppas inte på mer snö nu. Sliter bara på vinterdäcken att ha dom i vårvädret, och jag tror jag får dubba om dom tills nästa säsong. Det gick bra att byta däck själv denna gången med, tog lite tid bara men envis som jag är så skulle jag göra det själv.
Var ute och grillade hos Elin och Serki igår med, så härligt att kunna sitta ute och äta i mars :P Idag är det lite sämre väder, mulet utan sol, får hoppas det vänder och blir soligt igen i veckan.
Har träffat Charlotte och diskuterar att resa någonstans på semestern i år igen, får se vad vi kommer fram till. :D

Vår.

Det verkar som att våren har kommit på riktigt. I veckan har det varit så fint väder så man har kunnat sitta ute på lunchen på jobbet i tshirt och sola :) Jobbade måndag - söndag denna veckan som varit så jag är rätt mör efter det. Helgen var ganska lugn som tur var.
Idag har jag varit hos tandläkaren, det gick bra, tack och lov. Har ett ärende till att uträtta idag, sen ska jag ta det lugnt. Har hunnit städa lite på förmiddagen med. Och klockan är inte ens tolv än. Nu spelar Takida på Spotify och jag sitter i egna tankar en stund... Skönt o va ledig.

RSS 2.0