Semestern 2017.

Jaha, den där semestern bara flög förbi som vanligt och jag har varit tillbaka en månad på jobbet redan. Sommaren kom aldrig riktigt igång utan man har fått vara glad om det varit runt 20 grader ute. Inget direkt badväder, har dock tvingat mig i vattnet tre gånger i alla fall, för att man bara ska bada på sommaren. Förutom Budapestresan så har jag bland annat varit en del på speedway (Vetlanda vann serien och kör semifinal om några veckor), plockat jordgubbar, fiskat, paddlat kanot och tältat, varit på Visingsö och i Gränna, firat 7 år med Robin på Kalmar slott, varit på cosplayfestival i Linköping, badat i havet i Halmstad och på Öland, och besökt älgpark i Kronoberg. Har även varit en del på bio, varit ute och festat med Elin en gång (längesen jag var så drucken...), träffat kollegor från gamla jobbet och varit på GP-speedway i Målilla. Liseberg besökte vi för några veckor sen också, jag vågade inte åka så mycket xD.

Bockjakten hade premiär förra veckan, var ute två kvällar och hade bock hos mig båda kvällarna men kunde inte få bra skottchans på någon :-\ Ska se om det går bättre en kväll i veckan.

Var på Öland med kören förra helgen, mycket trevligt och vi åkte runt en del, åt god mat och sjöng på gudstjänst på söndagen.

Jag har dock inte bara gjort roliga saker i sommar utan även fått vara med och säga hejdå till vår familjehund Snobben. Han började få symptom med nysningar i juli och en veterinär på jobbet undersökte honom med misstanke om en tumör i näshålan, vilket kunde bekräftas med en CT-röntgen av skallen på djursjukhus :'( Han försämrades snabbt efter diagnosen i och med att tumören växte fort, och den 14 augusti fick han somna in hemma hos mamma och pappa i trädgården, där jag lät avliva honom. Allt gick fint och lugnt till, men ohh så jobbigt det var. :-( Men nu vilar han hemma och det var till det bästa.

På lördag fyller jag 29 år och då ska vi även gå på kalas för min brorson Linus som fyller 1 år i veckan. :-)
 
 

RSS 2.0