Harry Potter for life.

Jul har passerat och ingen snö i sikte. Grön jul igen...
Jag fick Harry Potter - böcker i julklapp av Robin, de nya utgåvorna som är illustrerade, så fina ❤️ Går o bläddrar i dem dagligen, längtar efter att läsa Harry Potter igen, men just nu måste jag följa min uppsatta regel med varannan Nobelpristagare... XD
Robin fick ölprovning och hotellnatt av mig, det är för två personer så vi ska åka tillsammans, ska bli kul :-)

I morgon på nyårsafton ska vi hem till Charlotte och Anders och äta middag och umgås så det blir lugnt :-)

Snart jul igen.

Om två veckor är det jul. Kan inte förstå hur tiden springer iväg. Har börjat lite smått med julklapparna, några grejer jag beställt hem så får hoppas det hinner komma i tid. 
 
Har gjort mycket på fritiden senaste månaden, bl a ätit middag med mina gamla kollegor från djursjukhuset, bakat lussebullar med några av dom också, varit på julbord två ggr, varit på bio, varit på flera julmarknader och varit på humorshow. Jag har också hunnit med att vara sjuk i veckan :-\ 
 
Hade också med mig katterna till jobbet i fredags och sövde dom för att ta tandsten och för att klippa ner Lovis. Helt vansinnig var hon, går knappt hantera henne vaken på kliniken. Nu däremot två dagar senare är hon gosig som få, tror hon är rätt nöjd med frisyren ändå. 
 
Tyvärr ska jag också gå på begravning i veckan igen, då min bästa kompis pappa hastigt dog för två veckor sen. :-( Känns fortfarande surrealistiskt och som att det är någon annan vi pratar om. Kommer bli jobbigt. 

RSS 2.0