Frisk :D

Mmm, så är det! Vad som förmodligen var vinterkräksjukan höll i sig knappt ett dygn, tack gode Gud för att det inte var längre. Nu mår jag bara bra :)
Var och klippte mig sen, det blev bra men känns lite kort. Haha.

I morgon åker jag hem över helgen, ska bli kul. Har faktiskt lite hemlängtan :O

Spyor.

Jag är sjuk.
Magsjuka och kräkningar, fy fan. Igår var ett rent helvete, kräktes sex gånger. Fräsch som jag är så står fortfarande papperskorgen med spyor jämte min säng. Hela mitt rum luktar kräk btw, men det är ingen idé att göra nåt åt det förrän jag är frisk. Vädrat har jag gjort iaf, och bytt sängkläder. Så lite bättre än igår är det.
Har fått i mig lite vatten, en banan och en mugg yoghurt sen igår morse. Det är det första som inte kommer upp, jag hoppas innerligt det ligger kvar där.
Har varit hemma från skolan idag, första hemmaochärsjukdagen på SLU. Men hellre kräkas hemma än i skolan.

Tror nån lagar mat i köket, usch! Vill inte tänka på mat just nu. :/

Har en tid för klippning ikväll, än har jag inte avbokat den, jag tror jag klarar att gå dit för jag har inte kräkts idag. Så aa, hoppas.


Några dagars lugn.

Sen tentan i onsdags har det varit riktigt lugnt här i Skara. Har inte gjort mycket av värde, det har blivit mest slappa och kolla på film :D Så skönt att få koppla av lite.
I fredags åt jag pizza med Malin och kollade på film.
Sen igår var vi hemma hos Marica och såg på film där...
Och idag har Malin och jag varit i Skövde och shoppat, kul! :D Köpte tre tröjor och en mössa. Nice.
Har precis lagat lasagne också, gott!

I morgon är det ny vecka med ny kurs; bilddiagnostik. Blir nog kul :) Men kommer bli mycket att göra ser jag på schemat... Åhh.

I helgen som kommer åker jag hem :D Ska se lokalrevyn hemma bland annat. :)


Hello happiness!

Jag är glad. Tentan är avklarad och det kändes väldigt bra faktiskt, så jag går runt med ett stort leende på läpparna sen dess. Värsta fånigt, men jag är så glad att den är över. Att jag inte behöver plugga ögonen ur mig en dag till. Jag har varit på biblioteket och lånat en riktig skönlitterär bok, så längesen sist! :D Så ikväll blir det nog läsa. Och kanske käka godis.
Fast. Jag har ju inget. Hmm. Får se hur det löser sig ;) Haha.

Kollar dock redan på kurslitteratur till nästa kurs... En diger lista att kolla igenom, vilket jag inte planerar att göra för fullt idag :P

Kniven på strupen.

I morgon är det dags. STORTENTAN. Sällan har en sak oroat så många tidigare. Hela klassen är uppriktigt orolig för omtenta, vilka signaler ger inte det?
Själv är jag lugn som vanligt och tar det som det kommer, hoppas bara jag kan behålla lugnet i morgon under tentan också och inte tappa huvudet totalt. Shit. Jag vill bara ha den överstökad och klarad, nästa mål i livet!

Sushi för nybörjare ;)

I fredags hade jag praktisk övning med att lägga permanentkanyl och ta blodprov. Det var på övningsarmar, vilket nog var tur. Mitt första försök slutade med att en hel kakelvägg plus mig själv blev "blodstänkt". Haha som vi garvade! XD Försöken efteråt gick bara fint :P Så himla kul! Det är såna grejer som är roligt, att få ta prover och sånt. :D
Sen på kvällen så var jag hos Sandra, tillsammans med Malin och Sandra och Mattias (Malin x 2, Sandra x 2). Vi lagade sushi. Det tog ett par timmar, blev sjukt mycket. Jag hade aldrig ätit det innan. Kul att testa nya saker men får jag välja så kommer jag inte äta det igen. Haha ;) Vi kollade på film sen också, mys :)

Nu i helgen har jag pluggat som fan som vanligt, men det märks att koncentrationen börjar försvinna. Hmm.
Var hos Malin igår och vi gjorde tacos och fruktsallad, och kollade på Sex & The City sen. Skoj :)

Två dagar kvar att plugga till tentan, känner mig ganska lugn för tillfället, men det kanske bara är lugnet före stormen :O Hoppas inte.

 

Plugg, plugg, plugg. Och en katt.

Senaste dagarna har varit fyllda med plugg. Först föreläsning i skolan, sen hem för lunch, sen minst fem timmar plugg, sen middag, sen plugg några timmar till. Jag har plockat ihop framåt nio på kvällen och då inte orkat göra nåt mer förutom att sjunka ner i sköna sängen. Somnat och vaknat till en likadan dag nästa dag.
Det är torsdag idag och det är fem dagar till tentan, varav jag har en praktisk övning i skolan i morgon, sen fyra dagar ledigt. Eller ledigt. PLUGG! Jag är klar med läsningen i kursboken, nu blir det egna anteckningar och kompendier att gå igenom. Vilket i sig inte är lite för jag är jävligt bra på att anteckna. Det är både bra och dåligt i såna här stunder. Har antecknat så sjukt mycket i denna kursen, förstår inte hur jag ska få in allt i huvudet. Så mycket detaljer hit och dit. Men. Som sagt. Det här ska jag fixa. På nåt jäkla sätt.

Har pluggat i köket idag. Rumsgrannens katt har varit med minsann. :)

  


A new beginning.

Idag började skolan igen. Känns bra, och kul att träffa alla igen :D Dock ligger ångesten inför tentan nästa vecka och gnager i bakhuvudet... Som fan att det ska gå att klara den. Jag är bara nojig.
Jag slog ihjäl en råtta i mitt rum i lördags natt. Det var inte kul. Jag hittade en brädbit på en garderob och drämde ihjäl den. Usch! Det blev blod på golvet såklart. Storstädning sen på morgonen när jag vaknade ^^

Var och fikade med Malin på stan igår, mys! :)

Nice!

Jag är glad.
Sista veckan av jullovet har varit superNICE, okej?! Det enda negativa är att allt har ett slut.
Nu sitter jag här i min säng och lyssnar på musik och sorterar massa bilder bilder bilder...
Och så är huvudet smockat av minnen och ögonblick av top jävla notch du.
Jag behöver egentligen städa. Men då försvinner lite av dig från rummet. Således, blir det en annan dag.
Det är lördag eftermiddag och jag borde plugga. Men vet i fasen om det blir nåt idag. Men snart tenta!! :O
Endast två dagar kvar tills skolan börjar igen. Jag orkar inte!
Jo. Det gör jag. Men har inte vidare lust just nu. Önskar bara att tentan vore över och KLARAD! Då blir jag extra nöjd.
Såg Avatar på bio i torsdags. I strongly recommend! Så himla fin film. Det här med att det bara skulle likna ett dataspel fick jag äta upp. Se den!

Vintern håller i sig ordentligt, det blir bara kallare. Grrr.



Time for going back.

Jag har haft jullov i två veckor nu. Och i morgon bär det av tillbaka till Skara. Kommer bli en asbra sista vecka tror jag :D <3 Helt klart utan plugg dock :O Men jag kommer inte ha tid, haha ;)

Lite lovbilder. Jag ska mata Ranbäcks fiskar kommande vecka och jag hoppas innerligt dom inte är i samma skick som fisken på bilden när jag kommer dit i morgon :O

    


Som pärlor på en tråd.

Jag får börja med att säga gott nytt år :D Jag och Elin firade nyår med Charlotte och några andra igår, mysigt :D Vi åkte pulka och grillade korv på eftermiddagen, sen var vi inne och spelade spel, och åt mat. Vi åt fisksoppa som var väldigt god :D
Början på 2010 har varit kall som fan. Det är minst 10 minusgrader ute varenda dag, fast det är rätt skönt. Isen ligger och jag hoppas att vi kan gå och fiska i helgen. Jag åker tillbaks till Skara på måndag så man får passa på.

Var i badhuset i Åseda och badade i onsdags, så skönt. Det blev 30 längder (750 meter) i bassängen, sen kycklingsallad med Elin efter det.

Idag har jag varit ute och fotat lite, det är så fint ute. Håret fryser så det blir grått och man ser ut som en gammal gumma. Haha.

Ska se på Ivanhoe nu. :)


RSS 2.0