Ibland...

Ibland vill jag bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och glömma alla små problem.
Glömma alla lätta saker som blivit svåra och som aldrig kan bestämmas ordentligt.
Saker som jag inte har nån redig talan i, som bestäms över mitt huvud, varför kan det inte bara vara lätt att fixa det?
Suck. Blir så trött på det.

Allt har sina brister.

Okej, låt mig sammanfatta dagsläget:
Jag har tenta i Vårdhygien på onsdag om fyra dagar och har typ inte börjat plugga.
Det jag har pluggat är ungefär att ha läst igenom allt material två gånger och läst lite i kursböckerna.
Det känns inte speciellt bra.

Grejen är att själva materialet tar runt en timme att läsa, allt som allt.
Problemet är att jag har väldigt svårt för att läsa samma sak gång på gång efter varandra. Det går liksom inte. Jag måste minst vänta tills nästa dag för att kunna läsa det igen.

Nu är det ju bara tre inläsningsdagar kvar vilket betyder att jag inte kommer läsa igenom anteckningarna speciellt många gånger till innan tentan och frågan är om det kommer räcka.
Jag brukar vara en jävel på att plugga men här brister det allt i mönstret. Får hoppas att det går vägen ändå.

Hell yeah ;)

Satte en 5:a på statistiken, minsann. Fy fan vad jag är bra ;)
Visionen om alla rätt lever kvar än, på god väg i alla fall :P

I morn blir det övning i sterilisation och studiebesök på Lidköpings sterilcentral. Ska bli intressant.

Hejdå, statistik! :D

Jag klarade statistiktentan! :D
Inte för att jag varit direkt orolig, men det kändes riktigt bra att få veta att man var godkänd. Får se vilket betyget blir i slutändan, men nu behöver jag inte tänka mer på statistik nånsin, om jag vill det! :D Och det är ju inte fy skam ;)

Homeparty hos Marica ;)

I fredags var vi hos Marica och firade att hon har fyllt år. Visserligen fyllde hon år i december, men då hann vi inte fixa nåt för det var tentaplugg och annat som tog tid för oss. Men i fredags kväll fick vi till det när vi hade bjudit in några kompisar till Marica (utan hennes vetskap) och sedan hade fixat så ett en kvinna från företaget Husmusen kom dit och sålde och visade vuxenleksaker ;) (också utan att Marica visste om det). Vi blev 11 personer och vi fikade och hade en riktigt trevlig kväll med mycket skratt. Det bästa var nog att det inte kändes pinsamt att prata om vilka grejer man skulle köpa o hur bra vissa var och allt, vi hade det riktigt kul när vi diskuterade :P Kvällen dröjde ut sig ända till kl halv tre, så jag kom hem till sängen framåt tretiden.

Robin kom hit igår och stannade tills idag, så det har varit en väldigt mysig helg tillsammans med honom. Var och åt thaimat igår kväll och sedan hos Marica och kollade på film.
Idag när han skulle åka hem stötte det dock till problem när bilen inte ville starta. Inte ens med startkablar och hjälp av Sandra och Jocke ville den vara med, så det blev att chansa på ett nytt batteri på Statoil, sedan tillbaks till parkeringen vid Willys, in där och låna verktyg och så byta batteri i kylan. Men efter det var problemet löst så han kunde komma hem :)

Nu efteråt har jag kollat på handbolls-VM, Sverige vann över Kroatien med 29-25. Fruktansvärt bra match och vi är ganska säkert klara för semifinal, nåt som inte Sverige uppnått på många år. :D

Ny kurs och ny mobil.

Igår började vi den nya kursen Vårdhygien 2. En kort kurs på bara några veckor som vi har tenta i om två veckor. Rätt intressant och viktigt ämne, och det blir en del praktiska övningar nästa vecka :) Känns rätt lugnt i skolan för tillfället och det är skönt.

Idag har jag fått skaffa mig en ny mobil. Knapparna på den gamla hade hängt sig så skriva vettiga sms var inte att tänka på, så det var dags att investera i en ny. Tyvärr försvann en del pengar på kontot, men men, ibland är det nödsituation. xD

Enjoy life :D

Det är såååå nice att vara helt ledig. Enda nackdelen är väl att man blir så satans trött när man inte gör nåt vettigt. ^^
I fredags var vi borta på thai-restaurangen och åt mat, mycket gott och trevligt ställe :D Efter det gick vi till bowlingen. Det gick rätt bra för mig, jag kom på delad första plats efter tre serier ;)
Var och klippte mig i fredags också, det var välbehövligt. Minst en dm försvann men nu är det åtminstone jämt och inte slitet. ^^

Igår kväll var jag hemma hos Marica och såg på handboll med Marcus, Jocke och Mattias. Haha. Resten av tjejerna kom efteråt och då kollade vi på två filmer :)

Idag gör jag inte mycket av värde som sagt, ska snart läsa ut min bok som jag fick av <3 i julklapp, den är väldigt spännande och jag sitter hela tiden och funderar över vem mördaren är och hur det kommer sluta ;)

Längtar till lördag när <3 kommer hit :D Och till fredag när vi ska fira att Marica har fyllt år ;)

Ledig!

Jag måste ha fixat den där jäkla tentan.
Det tog nästan 5 timmar att göra 5 uppgifter.
Och de var rätt kluriga alltså, så jag hoppade över några svåra och gjorde sist, och jag hoppas att jag gjorde rätt på dem.
Ett godkänt resultat är jag nästan 100 på att jag fått, så det ska inte vara nån fara. Jag vägrar liksom göra om den! :P

Nu är jag ledig i fyra dagar. Så nice!
Ska kolla på handbolls-VM, läsa en riktig bok och i morn ska vi nog ut och äta och sedan bowla på kvällen :D Så skönt att kunna koppla av totalt.

Nu ska jag sätta in alla papper i statistikpärmen. Jag ska ju som sagt inte göra om den tentan så jag ska inte behöva papprerna mer. ;)

Deadline.

I morgon har jag statistiktenta.
Den ska gå bra.
Punkt slut.
Jag borde kunna få ett riktigt bra betyg på den till och med, om det kommer uppgifter som de jag räknat tidigare.
Sedan hoppas jag kunna slänga undan statistiken för all framtid.
Jag har seriöst inte pluggat speciellt mycket till denna, verkligen inte i nivå med andra tentor, men hur lockande har det varit och hur mycket kommer jag att använda det här sen? Nada.

Sitter och äter köttfärssås o pasta och ska väl snart lägga mig, börjar tentan vid åtta i morn så man får gå upp tidigt. Huga. Måtte det gå bra.

Hälsningar från Skara.

Jullovet är slut och jag är tillbaka i Skara. Känns både bra och dåligt, men förhoppningsvis känns det bättre snart :)
I fredags var vi på Vetlandarevyn, den var bra men inte som tidigare år. Synd att de riktigt roliga aktörerna inte är med längre. Men Robin och jag hade en trevlig kväll, vi åt pizza innan revyn, där Robin stod för dagens failure när han tog fel på pizzanumrena och beställde en skaldjurspizza med kebabkött. Jag skrattade kan man ju säga :P

I lördags var vi och bowlade, det var himla kul även om jag kom sist xD Gjorde en stoooor jävla tacogratäng på kvällen också, så gott! :D

Så kom jag alltså tillbaka till Skara igår kväll, kom i säng för sent i natt och sitter nu här trött och med huvudvärk som inte släpper. Har haft statistiklektion på morgonen, har tentagenomgång senare i eftermiddag, hu! Det är Dovistentorna som kanske ska lämnas tillbaka, hoppas verkligen det gick bra! :O
Borde räkna lite på statistiken men jag orkar fan inte nu. Ska göra det senare i stället, jag vill bara ha den här tentan över och klarad!

17.55
Har varit i skolan och hämtat min tenta, med en stor jävla 5:a på, så himla överraskad o glad! :D Trodde verkligen inte det gick så bra, känns bra inför statistiken, lite självförtroendeboost ;) Hoppas nu bara den går lika bra.
Vårdplanerna fick jag då tillbaka med en 4:a på också, nice ;)

Lite blandade bilder från vistelsen hemma under julen :)

     


Hemska mardröm :O

I natt drömde jag en av de värsta mardrömmar jag drömt på länge (och det händer rätt ofta att jag drömmer mardrömmar).
Det var jag, mamma, pappa, Stefan, Zabiina och Elin som var i ett gammalt hemsökt hus där det bodde gamla människor. Det kan ha varit ett gammalt äldreboende. Vi satt i en soffa och fikade och blev serverade av de äldre, men helt plötsligt förvandlades de till zombies, som förklarade att vi skulle aldrig mer komma därifrån. Vi försökte uppträda trevligt mot dem för att beveka dem, och jag skulle säga namnet på en av zombiesarna, men sa fel, vilket skulle bli ödesdigert. Jag minns att den sa "Malin, du har haft din chans." Och sedan tog den tag om min ena knäskål och drog loss knäet från kroppen.
I det stadiet halvvaknade jag och såg mitt liv passera förbi i revy som det sägs att man gör när man precis ska dö. Klockor gick runt och kalendermånader svischade förbi. Jag försökte liksom röra på kroppen men det gick inte (kroppen är ju liksom låst under sömnen för att vi inte ska göra det vi drömmer på riktigt).
Till slut var jag helt vaken och tände lampan så fort som möjligt, med hjärtat rusande.
Jag släckte inte lampan på minst en halvtimme, utan låg ihopkurad i hörnet av min säng för jag vågade inte somna om. Usch.
Därför har inte nattens sömn varit speciellt bra, får hoppas det blir lugnare i natt. :O

Har inte gjort så mycket statistik idag, har väl egentligen gått igenom allt som vi har gjort, men kan ju inte sluta precis... men kommer nog inte bli mycket gjort innan denna helgen är slut.

Statistiskt sett...

Tre dagar med statistikräknande känns som det iaf har gett lite resultat. När jag sitter och räknar är det sällan det blir fel, men sen är frågan hur det kommer bli på tentan när jag verkligen måste prestera... Jag vägrar göra om den, alltså ska det bli godkänt på första försöket :P Haha. Ska räkna två dagar till, sedan är det fredag och då blir det Vetlandarevyn med Robin :D Ser fram emot det <3

Ska nog ta och se på hockey snart, bronsmatch för juniorkronorna. Hoppas det går vägen. Så snöpligt som de förlorade finalplatsen i måndags natt (på straffar efter förlängning...) så förtjänar de att få med sig ett brons hem.

Gott nytt år.

Så vart nyårshysterin över för denna gången. Vi hade det rätt kul, var på två olika fester och åt god mat tillsammans :D Tyvärr var firandet på torget ingen höjdare då jag blev träffad av en raket på benet :( Det gjorde så jävla ont och efterlämnade ett brännsår, svullnad och blåmärke, och såhär i efterhand kan man bara tänka att fan vilken tur att det inte träffade i ansiktet eller någon annanstans :O

Har tillbringat helgen hos <3 och bara tagit det lugnt :) Nu är jag hemma och ska på allvar ta tag i statistiken. Ska ägna veckan åt det, för jag är ju bara hemma en vecka till, sen tillbaka till Skara och så tenta i statistik. :O Gud hjälpe mig. Det ska gå att klara av den bara jag lägger manken till.

RSS 2.0