Snaaaart.....

En dag kvar. Sedan semester. Gud, vad drygt denna veckan gått. I morn vid denna tiden har jag påbörjat min fyra veckors ledighet. Och i helgen är det äntligen dags för vår Islandsresa. :D

Närmar sig nu ;)

Nästa helg far vi till Island. Kan inte fatta det riktigt. Har hämtat passet, beställt valuta och ska hämta biljetterna på resebyrån i morgon. Snart dags att bestämma vilka kläder som ska packas ner också. Det är ju kallare där än här, så det blir nog en del långärmat.

Ca 1 vecka kvar att jobba. Drygt. Jag jobbar hela helgen nu med, på vårdavdelningen (aldrig varit där på helgen innan) så jag hoppas verkligen det blir lugnt. Men det är väl mer än man kan begära... Hoppas folk är iväg på semester så de inte behöver komma till djursjukhuset.
Suck. Nu vill jag bara ha ledigt egentligen.

Inne i rätt månad :)

Idag är det första juli och det är knappt 3 veckor kvar tills vi ska åka till Island :D Pass är fixat, ska bara hämta det, och behöver växla pengar och komma på vad som ska packas med... Ska bli så kul!
3 veckor kvar att jobba således, förra veckan var första semesterveckan för halva personalstyrkan och det märktes att man var mycket mindre folk än vanligt på jobbet, betydligt mer att göra. Samt att djurägarna också fått semester så de passade på att komma till djursjukhuset.
Idag är jag dock hemma och är sjuk. Förkyld som fasen i det varma vädret. Var på Ekbacken i helgen och det var väl det som fick förkylningen att bryta ut på allvar. Kul hade vi i alla fall med dans hela kvällen :)

RSS 2.0