Som natt och dag.

Igår hade vi den tredje skjutövningen i jägarkursen. I ösregnet. Igen.
Jag ska säga att jag var lite uppgiven inför denna skjutningen, då det inte precis gått så bra med skyttet de första gångerna. Hade börjat tvivla på mig själv, alla andra verkar ha det så himla lätt med skyttet. Till denna gång hade jag bett om att få prova ett annat hagelgevär då befintligt inte stämt alls ihop med mig. Vår kursledare lät mig låna hans gevär efter att han skruvat isär kolven och skränkt den några millimeter för att passa mig som vänsterskytt. Efter det låg siktet perfekt för mig.
Och se på fan, helt plötsligt sköt jag ner fem duvor på rad och varenda skott på rörliga markmålet (haren som går från sida till sida) var fullträff på. Det kändes så skönt och som en lättnad att det äntligen lossnade och att jag hade rätt i att det var fel gevär jag skjutit med tidigare. Det var inte jag son inte kunde, det saknades rätt utrustning! Så nu blir det bara att skjuta med den bössan, även på uppskjutningen så småningom. Jag ska nog kunna fixa detta med.

Norrköpingsträff :D

Förra helgen var vi i Norrköping och sammanstrålade Skaragänget igen efter nästan ett års frånvaro (!). Och ändå kändes det som det var igår man sågs. Vi var på vikingamarknad med riddarspel, sedan åkte vi till Söderköping och åt middag ute, och glass förstås som stan är känd för :P Sen blev det tacos på kvällen och filmtittande.

Varit på en skjutövning till, blir vansinnig på de satans lerduvorna. Ska prova ett annat hagelgevär nästa gång, känns som det jag skjutit med hittills dels är för långt och sedan inte passar mig. Hoppas det funkar bättre med det andra jag ska prova med.

Idag är jag hemma och är sjuk. Gårdagen förflöt i en egen liten bubbla på jobbet, jobbade stallkväll och det var mycket o göra, jag gick där genomsvettig och glansig i ögonen med snoret rinnande, så idag blev det att vara hemma och vila. Blir hemma i morgon med...

Nästa vecka är det dags för Dublinresan! :D Äntligen är vi där, ska bli så kul :D

Skjutövning = ont i axeln.

I onsdags började skjutövningen i jägarkursen. Vi sköt lerduvor och med kula, tre timmar var vi på skjutbanan och jag var rejält trött i armarna efter det. Bäst gick kulskyttet, lerduvorna är svåra att träffa än :-S Såhär två dagar senare har jag fortfarande ont över vänster nyckelben, det är ömt som träningsvärk. XD Men träna behövs... Roligt är det iallafall :-D

Förra helgen var det cruising i Vetlanda, det var roligt, mycket bilar och folk ute.

Speedwayen har kört igång igen, var på plats i tisdags när Vetlanda skulle köra mot Smederna, men det regnade så mycket så det blev inställt och matchen kördes i onsdags iställe, då kunde jag inte gå eftersom jag var på skjutbanan. Men Vetlanda vann iaf. :-)

I morn ska jag åka till Norrköping och träffa kompisarna från Skara igen, snart ett år sen vi sågs sist :-o :-)

RSS 2.0