Lugn fredagskväll.

Igår jobbade jag fredagsjour på djursjukhuset. Det kom inte en enda akutpatient på hela kvällen. Ringde tre samtal, där två ville rådfråga och en boka en tid. ^^ Så jag hade inte överdrivet mycket att göra. Men det var skönt, vi beställde mat och semlor till jobbet och satt och fikade en lång stund xD Kan behövas såna dagar också.

Idag ska vi gå på Vetlandarevyn och äta mat på thairestaurangen i stan, ska bli kul :)

Gott nytt år!

Jul och nyår har passerat och det har blivit 2013. Vid jul firade jag och Robin tillsammans för första gången. Först var vi i stan hos mina kusiner och åt julmat. Mamma och pappa var också där. Sen åkte vi hem till Myresjö och åt julmat hos Robins familj. Mätt xD
Jag fick flera fina julklappar, bland annat ett presentkort på massage/spa/ansiktsbehandling eller liknande, av Robin, och av mamma och pappa fick jag en ny mobil. En touchtelefon, så nu måste (tyvärr) min knapptelefon snart abdikera... Jag kommer sakna den.

Vid nyår var vi i stan hos Elin och Serki, vi lagade mat och spelade spel, tog det väldigt lugnt.

Har varit ledig en del mellan jul och nyår, jobbat två helger som det var mycket att göra, och det har varit mycket alla dagar i mellandagarna tycker jag. Har varit mycket akutfall.

Nu är jag hemma och är sjuk. Började känna mig förkyld igår och nu idag orkade jag inte gå ur sängen, ont i hela huvet. :S

RSS 2.0