Influensa.

Jag ligger hemma och är sjuk på femte dagen. Insjuknade i influensa i torsdags. Började hosta på jobbet och frampå kvällen frös jag mycket och gick och la mig redan kl åtta. Kunde knappt sova på hela natten pga frossa, tog tempen mitt i natten som gick över 39 grader. På fredagen var jag helt jävla förstörd. Det är längesen jag var så sjuk. Ont i hela kroppen. Skulle jobbat i helgen men det gick inte an. Idag måndag är jag fortsatt svag i kroppen, hostar, ont i öron och hals. Ska vara hemma i morgon med, hoppas jag kan gå på onsdag. Många sjuka på jobbet, det tog de flesta samtidigt. :O

Harjakt.

Idag har jag varit ute och jagat hare med pappa och Stefan. Det var med en gubbe till som hade en stövare, så det var upplagt för riktig harjakt. Släppte hunden vid åttatiden på morgonen och jag fick pass vid en vägkrök. Det var några minusgrader ute och jag frös lite, fick gå fram o tillbaka för o hålla uppe värmen xD Hunden fick upp hare men tyvärr gick drevet åt fel håll och långt bort på fel mark, så efter ett tag fick ägaren åka o hämta hunden med bilen. Vi grillade korv och fikade i snövädret innan nästa drev. Tyvärr så såg detta drev ut som det förra och drog iväg åt fel håll så det blev ingen hare skjuten idag. Men det var en trevlig dag i skogen iaf :-)

På sista tiden har det varit lite jobbigt för farmor har varit hjärtsjuk och legat på sjukhus ett tag. Hon har varit väldigt dålig men nu är hon hemma, inte återställd men bättre. Jag hoppas verkligen att hon bättrar på sig ytterligare, men vet samtidigt att hon är 95 år och att vad som helst kan hända, så får passa på att hälsa på henne så ofta jag kan. 
 
 
 

RSS 2.0