Närapå en mosad Renault.

Idag när jag åkte till jobbet höll jag på att krocka med en älg. Jag körde lite fortare än tillåtet, var lite sen. Runt en krök sprang plötsligt en stor älgtjur upp ur diket och över vägen, mitt framför min lilla bil. Jag tvärbromsade. Älgen sprang sedan jämte bilen i diket några hundra meter innan den vek av in i skogen. Jag körde därifrån men hjärtat bultande och lite skakad. Fy, det kunde gått illa :O

I helgen var vi i Strängnäs, det var kul att träffa gänget igen :) Vi åt pizza och var hemma hos Malins föräldrar en sväng bland annat. Kollade på Malin och Chris hus :)

Dags för återträff :)

I helgen ska jag och Robin fara till Strängnäs och träffa resten av Skaragänget igen. Det är ju snart tre månader sen vi sågs senast, tiden har gått så fort! Hela sommaren har ju dragit iväg så nu är det på tiden att träffas igen. :) Ska bli kul att komma iväg lite :)

Publicerat exjobb :)

Igår publicerades mitt exjobb på SLU:s databas för självständiga arbeten. Känns gött att ha det färdigt så nu är allting med min utbildning klart :D Ezamensarbetet finns på följande länk om det är nån som vill läsa en uppsats om anestesi på häst :)

http://stud.epsilon.slu.se/4770/7/dahlberg_m_120905.pdf

Exjobb inskickat!

Jag korrekturläste mitt exjobb en gång, sen skickade jag in det. ^^ Ändrade inte på nånting. Känns skönt att vara av med det. Så nu kan ni som vill snart läsa mitt arbete när det publicerats på Internet. :)

Exjobbskommentarer.

Igår fick jag tillbaka kommentarerna på mitt exjobb från examinatorn, såhär 3 månader sen examen. Som jag väntade mig så var det anmärkningar på att jag kunde lagt till lite om en viss övervakningsteknik för blodtryck och att jag kunde fokuserat annorlunda i arbetet. Men jag fick min 4:a i alla fall och är nöjd med det nu. Således tror jag inte att jag kommer att ändra nånting i arbetet nu. Jag menar, om jag skulle ändra fokus i arbetet så måste jag typ skriva om hela skiten. Och det tänker jag inte göra. Och jag är seriöst så trött på att plugga just nu att jag nog inte orkar leta artiklar för att lägga till saker heller. Jag kommer nog acceptera att arbetet kanske inte är det allra bästa jag åstadkommit, men jag är i alla fall nöjd med mitt exjobb trots kommentarerna jag har fått. Det mesta i arbetet var examinatorn nöjd med ändå så... Så nu är det snart dags för publicering på Internet.

RSS 2.0