En midsommar.

Det blev bra med midsommar på Öland till slut. Vi kom iväg sen på eftermiddagen och så. Skönt. Det har varit jättebra väder och mycket fest, iaf på midsommarafton. Händelserik kväll ^^ Allt var inte positivt som hände men det stannar hos mig... På det stora hela var det en bra midsommar :D Vi grillade några gånger och så, :)

I morgon blir det att fara till Kumla på speedway! ;)

     


Jävla krångel :@

Vi ska till Öland över midsommar, ska åka idag någon gång. Men det är sånt jävla strul med hur vi ska komma dit så jag vet varken ut eller in. Blir galen, det som var bestämt från början har totalt krånglat till sig och fan, vet inte hur det blir alls. :( Verkar nästan som att gänget som ska åka kommer splittras också, faaan!

Har mensvärk som sju svåra år också, fy fan för allt skit på samma gång.

Härliga Cypern :D

Cypern var awesome! :D
Vi har haft en helt underbar vecka med stekhett väder och mycket slapp, sol, bad, shopping och god mat. Så himla skönt att kunna strunta i vad klockan är och bara lämna mobilen och allt på hotellrummet hela tiden. Det har inte funnits någonting att klaga på precis, men lite småincidenter har vi råkat ut för, både roliga och tråkiga:

- Första dagen, direkt när vi kom dit på kvällen, klämde jag mig ordentligt i en byrålåda. Elin skrattade typ ihjäl sig.
- Jag fick revansch nästa dag när vi var inne i en affär med levande papegojor till salu, och Elin ställde sig precis jämte en som hon då trodde var uppstoppad, och den rörde sig, varpå hon blev skiträdd och skrek i hela affären xD
- Vi fick in en stor kackerlacka i vårt rum, vidrig! Jag fick döda den med Elins tofflor. Usch vad rädda vi var xD
- Jag brände sönder hela överkroppen i solen när jag badade :/
- Vårt enda bankomatkort med våra pengar på försvann i bankomaten! :O Så vi hade inga pengar alls kvar de sista två dagarna. Hade som tur var förbeställt mat innan, men surt iaf. Fick ringa till massa ställen för att spärra kortet och grejer.
- Vi gick till fel restaurang första dagen och krävde att få gratis mat eftersom vi hade förbeställt. XD
- Elin fastnade i säkerhetskontrollen på flygplatsen. XD
- Jag trampade på cypriotiska pissmyror och hela foten typ domnade bort av bett. Haha fy fan xD

Detta var bara lite av det vi var med om. Höjdpunkterna, så att säga. Bilder finns på Facebook ;)

Det är rätt skönt att vara hemma också. Man blev så himla trött i värmen där nere :O

Ikväll blir det nog speedway; Vetlanda - Indianerna. :)

And off we go! ;)

Idag smäller det.
Elin och jag far till Cypern i kväll, helt gaaaaalet! ;)
Det ska bli riktigt kul att komma iväg hemifrån lite, till bättre väder och bara slappa :D

Jag har dock fortfarande inte packat klart och ska åka om några timmar. XD Men, det löser sig väl!

Ha det fint alla! ;)

Känner mig klar typ.

På måndag bär det av till Cypern! ;) Elin och jag ska göra ön osäker, hehe :P

Det känns som att jag har fixat allt jag behöver inför resan. Nu är det bara det allra tråkigaste kvar; packningen. Bläää. Men har skrivit en packlista i dag i alla fall. Hoppas innerligt att jag inte tar med allt som står där, det blir tungt. 15 kg är max, tänk på det Malin! ;) Haha.

Nae men det blir nog bra. Ska bli kul att komma iväg lite :D

Imorgon blir det student för Hanna, ska bli skoj! :)

GREEN FUCKING DAY :D :D

Alltså GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD vilken bra konsert Green Day bjöd på i Göteborg i helgen! Väl värt pengarna! :D
Vi kom till Göteborg vid kl två, och skulle ta oss till vandrarhemmet. Detta visade sig vara svårare än man trott. Fick fråga oss fram flera gånger, och hitta en spårvagn som gick till rätt ställe. Sen gå lite till och till slut hittade vi. Det var ju inget eget hus precis, utan låg mitt mellan två affärer, en privat dörr inklämd i ett betonghus. Jaha. xD

Efter att vi checkat in och lämnat grejerna begav vi oss tillbaks mot Ullevi. Stannade på en pizzeria på vägen och åt, så gott! :D
Sen åkte vi tillbaks till Ullevi. Köpte varsin T-shirt så klart, så det syns att man vart där ;) Vädret var jättevarmt, gött! Vi satte oss och väntade tills arenan skulle öppna, vid kl 5. Ställde oss i kö som blev längre och längre, kl halv sex hade de inte öppnat än ^^ Haha. Men till slut så började det röra på sig och vi kom in :)
SHIT vilken stor scen :O Haha. Vi hade ändå plats på övre läktaren så vi såg grymt bra. Arenan fylldes på hela tiden, läktarna blev fulla och det var massa folk nere på innerplan också. 28 000 personer blev vi till sist ;)

Johnossi och The Blackhearts var förband, ganska bra faktiskt. :) De spelade typ i två timmar eller nåt xD Haha. Men ändå vart det inte drygt att sitta och vänta på Green Day. Vi åt massa godis och pratade skit :P

Sen framåt kl nio så byggde man om scenen för att Green Day skulle börja spela, och vilket jubel när de gjorde entré! :P Sjukt nice! Konserten började med 21st Century Breakdown, och sedan Know your enemy :P Redan här var stämningen på topp :D Alltså, vilket bra liveband de är! Bjuder verkligen på sig själva, tar upp folk från publiken som får sjunga låtar för 28 000 pers, och varvar gamla och nya låtar, mycket bra! :P Det var inte långtråkigt eller drygt en enda sekund, och Billie Joe Armstrong sprang runt på scenen som om han hade eld i baken, måtte människan bli trött sen efteråt xD
Konserten höll på i två och en halv timme, det gick så fort verkligen : O Har aldrig applåderat så mycket i hela mitt liv. :P Extranummer var American Idiot, Jesus of Suburbia, Wake me up when september ends och Good Riddance (Time of your life). Armstrong stod själv och spelade gitarr och sjöng då, så sjukt fint! <3
Showen avslutades med fyrverkerier och konfetti över hela Ullevi :P

Vi kom hem till vandrarhemmet vid halv ett typ så det var ju inte så sent. Men shit vad seg man var dagen efter XD

Här kommer bilder från Göteborg! ;)

     

Diverse saker, typ stallkatter.

Jag har ringt och ringt till alla möjliga ställen idag, mycket stolt! XD Det här med att prata i telefon är annars inte alltför härligt, tycker jag inte :P Saker och ting börjar ordna upp sig förhoppningsvis.

Sitter på altanen och tänkte ta mig an QT Nilssons nya bok snart, äntligen en redig bok att läsa! Det var så längesen sist.

Laddar upp lite bilder på senaste tidens grejer jag har fotat. Det är min kompis bröllop, en annan kompis konfirmation, en tredje kompis studentbal (gul klänning) och lite annat smått och gott. Stallkatterna Signe (vitsvart), Skorpan (sköldpaddsfärgad) och Kalle (svart och vit) på min praktik, och kanske nåt mer. Haha. Hade en del bilder i kameran såg jag :)

           


Sommarlov! :P

Jag är klar med den satans rapporten!
Och lång blev den också, troligen för lång, men aa, det kan inte hjälpas. Jag har skickat in den med så vi får se vad det blir av det :)
Nu har jag då loooooov! :D Känns gött alltså, men helt galet med.

På lördag blir det Green Day-konsert på Ullevi, herregud, redan?! Men det ska bli sjukt kul! :D

RSS 2.0