Dyra SJ.

Jag förstår inte varför det ska vara så dyrt att åka tåg. Jag menar, om man vill få folk att åka mer kollektivt så borde man inte ha ett högt pris på biljetterna, folk kanske tar bilen då när det är billigare. Ett lägre biljettpris skulle troligen få fler personer att välja tåget framför bilen. Suck.

Jag har i alla fall bokat tåg till och från Stockholm nästa helg. Ska träffa lite klasskompisar :D Det blir värt det, även om det inte blev en billig histora :P Men men. Skattepengar på ingång snart hoppas jag!

I morn blir det nog grillkväll och bad med grabbarna, ser fram emot detta. :D

Promenad med hunden up next!

Här händer grejer!

Jag ska berätta för allmänheten att Malins civilstatus har ändrats till att ha ett förhållande. Dejaa ;) Trivs rätt bra med tillvaron nu således. :D

Ska kolla på lag-VM i speedway ikväll och heja på Sverige i kvalet... Hur det nu ska gå, blir inte lätt alltså.. Men vi får se :)

Läget!

Det är varmt.
Jag är glad :D
Det går bra för Vetlanda i speedwayen.
Jag funderar på att läsa på Harry Potter-böckerna igen.
Jag har mensvärk.
Jag tycker om dig.
Det är minst fem veckor kvar av sommarlovet.
Ikväll ska jag nog på cafékväll.

My luck.

De första antagningarna till höstens utbildningar är klara, urval 1 är gjort och folk har fått reda på om de kommit in på högskolan eller inte. Från och med i år är det svårare att komma in i och med att man har meritvärde också. Därför har de höjt intagningsbetygen till alla utbildningar. Har kollat extra på min utbildning, där lägsta meritvärde i första urvalet var 21.60. Herregud. Max är nu 22.5. Det är ju dödens högt alltså! Och det får mig att inse att jag inte skulle haft en chans alls att komma in om jag inte hade kommit in i höstas. Det var liksom menat att jag skulle in då. Jag sökte ju flera år innan till djursjukvårdare men kom inte in för jag saknade arbetslivserfarenheten. Sen gjorde de ju om det till djursjukskötare på tre år i stället i höstas, jag sökte och hamnade som reserv högt upp och kom in i urval två. Och tills i år har de höjt det till höjder jag inte alls är i närheten av eftersom meritvärde inte fanns när jag gick på gymnasiet. Thank you God!

Jag är mer än tacksam för min utbildningsplats i Skara alltså.

Solsting.

Jag glömmer av bloggen lite på sommaren här. Inte för att det inte händer intressanta saker, det gör det i allra högsta grad... ;) Men men, skyller på att värmen påverkar minnet xD
Igår var jag och några kompisar i Växjö och såg den nya Shrek-filmen på bio. I 3D. Det var en upplevelse :D
Ska till Västervik ikväll och se speedway. Men Lee är inte med, han är sjuk :(

Sommarvärme :D

Det är inte svalt här i Sverige nu för tiden. Det är nice. Slappa och bada och läsa historisk roman, fan vad nice! Fast boken är slut. Men! Jag har en del två med. 1200 sidor, ska bli en utmaning det ;) Haha :)

Ikväll blir det speedway mellan Vetlanda och Västervik :)

Och i morgon har Elin och jag café, med speedwaytouch där med ;)

RSS 2.0