Granen. Står så grön o grann. I stugan.

XD

Julhelgen är över, har varit så skönt med några dagar utan att behöva tänka på plugget. Var inne hos mina kusiner och firade julafton, trevligt :) Fick bra och användbara saker i julklapp familj, vänner och pojkvän.
I lördags festade vi i Myresjö först, sedan for vi till Växjö, men kom inte in på rätt krog :( Så det vart inte mycket med det besöket utan vi for hem rätt kvickt. Surt.
Var på mellandagsrean i stan i söndags med <3 och vänner, men hittade ingenting då. Åt mat på thailändsk restaurang också, så gott! :)
Igår var jag hemma hos <3 och vi tog det väldigt lugnt; spelade tv-spel och slappade mest hela dagen. Haha.
Och idag har jag varit hos moster och fikat och sedan träffat Charlotte i stan och gått på rean, hittade lite kläder då :)

I morn blir det nog Växjö med Elin, ska bli kul :)

Måste dock snart ta itu med min statistik. Fan.

Första lovdagen: bara plugg.

Idag har jag suttit vid datorn hela dagen och skrivit mina vårdplaner, och de är i princip klara nu! Så gött att ha dem klara, klurig uppgift minst sagt, och jag tycker jag gjort ett ganska bra jobb så jag hoppas på en 4 som är det högsta man kan få på dessa uppgifter.
Nu kan jag koppla av under julhelgen för nu har jag bara statistiken kvar (eller det är inte så bara) och den tänker jag inte börja med förrän nästa vecka :)

Julafton i morn, :O Ska bli kul att träffa lite släkt o äta julmat :)

.......?

Jag har nu skrivit tentan, och känner för första gången efter en tenta att jag inte vet hur det gick. :O Tyckte att det var en klurig och rätt svår tenta, jag chansade seriöst på flera frågor som jag hoppas blev rätt, men det går ju inte göra något åt det nu. Vågar inte hoppas på ett bra betyg men just nu känner jag faktistkt att det spelar inte så stor roll, det viktiga är att jag klarade den och det ska jag väl ha gjort... Suck. Jag gjorde i alla fall så gott jag kunde och mer kan jag inte göra.

Nu ska jag åka hem om några timmar, har packat klart väskan och så. Ska bli skönt att komma bort från Skara ett tag.

Well, I guess I'm ready.

Jag har lagt ner tentaplugget för flera timmar sedan.
För det gick liksom inte mer.
Tror inte det hade gått in mer i alla fall, jag har kommit till det här stadiet nu att ju mer jag läser, desto mer främmande känns det. Vilket inte är bra, så därför fick det vara stopp innan och nu får det gå som det går. Jag anser mig väl förberedd och är rätt lugn som vanligt. Grrr. Längtar tills i morn när jag får åka hem och hoppas verkligen tentan har gått bra då!

Nu sitter jag här och äter schnitzel, broccoli, ris och currysås och känner mig, trots tentan i morgon, rätt tillfreds med tillvaron. Jag menar, jag har egentligen inte mycket o klaga över i mitt liv just nu. Jag har precis alldeles snart gått halva utbildningen här i Skara, vilket betyder att jag är halvvägs klar med att uppfylla en av mitt livs största drömmar. Jag har så sjukt bra vänner här i Skara och jag trivs himla bra. Och jag har mina gamla vänner och min familj hemma och sist men absolut inte minst, där finns du, dig som jag tycker allra mest om <3

Så. Jag har fan ett fantastiskt liv, trots att det är lite mycket att göra ibland och  trots att jag ibland bara vill bort från Skara, bort från plugget. För jag vet att det här slitet kommer ge resultat en dag framöver när jag är klar :D

Har packat min stora resväska med grejer, har lite småsaker kvar att packa ner i morgon, sedan är den helt full. Känns bra när allting precis går ner, som att det vore uträknat från början. Hoppas det går bra att få med den hem också... :P

Hmm... Borde ta och städa lite innan man lämnar stället i nära 3 veckor. Sedan får det nog bli sängen så att man är utvilad till morgondagen. Hujedamej, hur ska det gå?

Trött. Vill hem.

Gud, jag är så trött för tillfället. Trött på plugg och trött allmänt. Längtar till det så kallade jullovet som kommer bestå av plugg, men jag är i alla fall hemma. Fyra dagar kvar tills jag ska hem, tre pluggdagar kvar innan tentan. Ska bli skönt att bli av med den, och jag hoppas verkligen det går bra! Känns som att det ska göra det men kan ju aldrig vara säker. Har pluggat hälften av allt idag, tar hälften i morgon. Sen två dagar till med samma upplägg tror jag. Måste packa med, tänka igenom noga vad som ska med hem under några veckor... Blä.

Spontanmys <3

Jag trodde att hela denna helgen skulle vara vigd åt tentaplugg. Men så blev det inte, för igår kväll kom <3 hit och spoilerade mina pluggplaner. Inte mig emot ;) Blev väldigt glad över ett spontanbesök :D Vi var i Skövde och såg den nya Harry Potter - filmen, väldigt bra :)

Nu är jag ensam igen och har faktiskt pluggat lite grann i eftermiddags, men motivationen är inte så stor. Är nog fan lite skoltrött, terminen har varit tuff. 10 dagar kvar till tentan och sen hem i ett par veckor. :)

Jag tillhör tydligen dem som aldrig skriver fult. Det är iaf vad mina vänner här i Skara säger. Trots detta måste jag faktiskt renskriva ibland, när det står grejer på snedden i marginalerna. Det är många djurslag att hålla reda på nu till nästa tenta, så det kan vara bra med passande symboler till anteckningarna så man vet vad det handlar om. Både ord och bild, kanske det fäster extra bra? ;)






Accesia :D

Idag har vi varit i Halmstad på studieresa, fick gå upp kl 04.45 i morse :O Vi åkte till Accesia, ett kliniskt träningscenter för djursjukskötare, där man kan öva sig i olika slags tandvård. Vi fick öva på att röntga tänder, det gjorde vi på avhuggna rävskallar. Svårt var det allstå, att få det rätt med vinklar och hur man ska rikta röntgen och allt, så det får man träna på när man kommer ut på klinikerna :) Sedan övade vi att göra tandundersökningar på rävskallar och katthuvuden. Lite creepy, de var liksom halvruttna och luktade inte så gott precis. Vi tränade på att ta bort tandsten med ultraljud och med vanliga handinstrument, såna där som gör så ont när man är hos tandläkaren själv... ^^ :P Så nu vet man vad som händer i munnen när man är där nästa gång! ;)

Är sjukt trött nu efter denna dagen så det får snart bli sängen.

Nu har vi inte mer föreläsningar eller övningar i Doviskursen, nu är det tentaplugga som gäller. Om två veckor har jag haft tentan och är hemma på jullov. Längtar.

Inga ursäkter kvar.

Jag har haft en väldigt mysig helg hemma. Det blev ingen bio, men vi har bland annat bakat pepparkakor, gjort pizza och kollat på film :) <3
Är tillbaka i Skara och måste verkligen komma igång med tentaplugget nu. Finns inte längre nåt att skylla på för att man inte pluggar, när jag ska hem nästa gång är tentan avklarad och det är 2,5 veckor dit. Ska. Gå. Bra. :O

Och Robin.
Jag tycker om dig som jag aldrig tyckt om någon annan innan <3

Jo men visst. xD

Idag har jag ingen lust att tentaplugga. Se, så snabbt tröttnade jag xD Haha nae men kommer inte sätta igång ordentligt förrän nästa vecka i alla fall. I morn åker jag ju hem och det blir inget vettigt gjort ;)

I helgen blir det förhoppningsvis att se den nya Harry Potter - filmen på bio med <3 . :D

Statistiken fortskrider som vanligt. Jag fattar allt på lektionen och sen när jag kommer hem är jag lite halvförvirrad. :/

RSS 2.0