Vetlanda äger som fan.

Igår var v i Motala och kollade på matchen mellan Piraterna och Vetlanda. Piraterna inledde matchen stenhårt, samtidigt som Vetlanda inte alla var med så bra. så efter halva matchen ledde hemmalaget med 10 poäng. Jag trodde vi skulle förlora rätt hårt. Men då svarar Vetlanda för en sån fantastisk upphämtning, så efter 15 heat står det 45-45. Shiet. Då kommer Lee och Jason ut och tar en 5-1:a för Vetlanda!!!!! Herregud vilken match!! :D:D:D Jag vart så glad alltså, och så kom förarna ut och tackade oss supportrar sen, härligt alltså :P

Idag har jag träffat en kompis från MSN, mycket trevligt :)

I morgon ska jag flytta saker till Linköping, sen ska jag på marknad.

Things.

Jag har en del att fixa kvar. Suck. Ska få klart det mesta i morgon, hoppas jag.

Vetlanda körde oavgjort borta mot Rospiggarna ikväll. Bra gjort :P

Karol Zabik ligger svårt skadad på sjukhus i Polen. Han slogs medvetslös i en match i lördags, och ligger nedsövd sen dess. :(

Be strong, hold on, another day will rise. As you die <3

Lite mer ordning.

Jag ska börja plugga i Linköping om några veckor. Jag har bestämt mig nu. På den treåriga utbildningen till högskoleingenjör i kemisk analysteknik. Det ska bli kul tror jag. Matte och kemi hela tiden, framför allt matten ser jag fram emot igen. Sen får vi se hur det låter om några månader, förhoppningsvis är jag inte skoltrött : o
Jag har ingen lägenhet, men ska bo hos en kompis, en början i alla fall.
Har en del grejer att fixa innan, eftersom jag åker till Grekland precis veckan innan skolstarten så måste jag fixa allt innan. Suck. Men det ska gå på nåt sätt.

Jag var på SM-finalen i speedway igår. Jonasson från Vetlanda kom trea, mycket bra alltså.


Inställt 2.

Igår var vi i Motala för att se matchen mellan Piraterna och Vetlanda. Det blev inget av det, eftersom det ösregnade när vi kom dit och fortsatte i flera timmar. Så det blev inställt och vi fick åka hem igen. Typiskt. Det var blött och kallt som fan efter ett tag. Matchen kommer att köras på onsdag om en vecka, så ska försöka ta mig dit då.

Ikväll ska jag på bio med Charlotte.

Har fortfarande mycket att tänka på, den stora frågan nu är plugga eller inte? Jag vet inte.

Ohälsa.

Jag mår mentalt dåligt för tillfället. Jag förstår inte varför det ska vara så här. Varför ska jag behöva ha den här känslan? Allt är så ovisst just nu. Jag vet inte hur jag vill eller ska ha det med nånting känns det som. Fan. Jag kan börja gråta när som helst, det har redan hänt flera gånger idag. :( Orkar ingenting. Jag kan inte rensa huvudet från dessa tankar heller.

Är hemma nu. ^^

Stucken.

Jag blev getingstucken idag. Som det gjorde ont alltså. På fingret. Jag skulle sortera tvätt och så hade en getingjävel satt sig bland kläderna. Men han fick igen sen, jag smällde ihjäl den ^^ Det är en så omedelbar smärta att bli getingstucken verkligen. Totalt jätteont och svider med detsamma. Ahhhh. Jag är inte rädd för getingar men jag gillar dom verkligen inte när det blir så.

Är bortrest 11 till 20 juli. ^^

Inställt.

Det blir ingen speedway ikväll. Matchen har ställts in eftersom laget som Vetlanda skulle möta; Smederna, försattes i konkurs igår. Jaha. Så det är inte hemmamatch förrän 4 augusti. Och bortamatch mot Piraterna den 21 juli. Får åka på det. :)
Vet inte vad som händer idag då, har inget planerat ^^

Kolorerad ^^

Igår färgade jag håret som ni kan se på bilden här under. Det blev bra :P
Jag är ledig från jobbet nu i fyra veckor, tyvärr verkar det fina vädret ha dragit bort lagom tills nu för det har regnat och åskat i flera dagar, fan.
Var och badade igår i alla fall, det var jättevarmt i vattnet.
I morgon blir det nog speedway i Vetlanda, sen resten av veckan mest softa, så får vi se vad som händer framåt helgen...


Tistlar.

Det finns kanske ingen finare blomma än tisteln. Jag tycker nog så. Dom är så underbart vackra, färgen på blomman, den lila, helt <3 Samtidigt är det en av de blommor man plockar mest sällan, eftersom det inte är smärtfritt att göra det. Men de är fina som de är, jämte vägen.


Ett jävla derby

Igår var jag och Elin i Västervik och tittade på speedwaymatchen mellan Västervik och Vetlanda. Vetlanda kom utan Lee, vilket inte kändes speciellt bra. Det kändes som att hemmalaget skulle ta hem det men Elit Vetlanda skulle kämpa som bara den i alla fall. Vädret var kanonbra och vi stod precis vid sargen. Och matchen sen. Den hade allt.
Västervik tog ledningen i det tredje heatet, när dom tog en 5-1 och ledde då med 11-7. Det tog Vetlanda igen i det efterföljande så det stod lika igen. Sen tog VMS ledningen i det sjätte heatet, och ledde med två poäng. Tre heat senare vände Västervik på det med en 5-1 till. Och så tog Vetlanda 4-2 innan pausen och det stod 30-30 i halvtid. Jättebra verkligen att vi hängde på så bra. Efter paus vart det först Västervik, sen Vetlanda, sen Vetlanda igen som fick poängöverläge, och med ett heat kvar ledde vi med 46-44. Jag ljuger inte om jag säger att jag vart nervös. Jason och Jonasson skulle köra för Vetlanda, mot Laguta och Bjarne Pedersen. Jag trodde vi kunde fixa det här nu och vinna, med Jason liksom. Och visst fick han och Jonasson bra starter och låg i 4-2:läge, men det ändrade sig snabbt till 4-2:läge för Västervik i stället, det var ett smärre helvete. Och så stod det sig också, så matchen slutade 48-48, och Vetlanda fick två poäng, ett för matchen och så bonuspoängen. Såhär i efterhand grämer det en att vi inte tog ett poäng till, då hade vi vunnit ^^ Samtidigt är oavgjort ett väldigt bra resultat med tanke på att Lee inte var med. Jason var bäst i vårt lag med 13 poäng. Hampel tog "bara" 9, på sina tre första heat tog han bara tre poäng, det var inte bra. Däremot Jonasson på 8, och Hougaard och Pavlic på 7 var, fullt godkänt, mycket bra på alla tre. :) Vetlanda hade lite otur med, med en uteslutning och en omkullkörning. Så ja.. Vi ska vara nöjda med ett oavgjort resultat.
På tisdag kör vi hemma mot Smederna.
Har vart och badat ikväll. Skönt.

RSS 2.0