Årsdag med Robin <3

Idag firar Robin och jag ett år tillsammans <3 Vad fort tiden har gått, och så mycket jag kommit att tycka om honom. Vi har varit och ätit på ett väldigt fint ställe ikväll,  jag åt planka med fläskfilé, shit, blev så jävla mätt. Sen gick vi en promenad längs vattnet som låg nedanför värdshuset, mysigt :) Jag hade köpt ett halsband till Robin i present, han tyckte mycket om det. Jag fick ett armband i silver med en berlock i, väldigt fint <3 Det har varit en väldigt mysig kväll. :)
I morn ska vi åka till Liseberg är det tänkt, det ska bli kul :) Längesen jag var där nu.


Uppskrivning: check :)

Igår hade jag uppskrivning för körkortet. Det gick bra, jag hade 61/65 rätt, så jävla gött att ha klarat det. Jag var riktigt nervös innan provet och sedan när jag var klar och skulle rätta var det en riktig pina att trycka på rätta-knappen. Men det gick vägen, så det var en stor lättnad. Nu är det egentligen bara uppkörningen kvar, men det dröjer några veckor tills dess än.. Får hoppas det ordnar sig det också.

Ullared :P

Idag har jag, Robin, mamma och pappa varit i Ullared och handlat en hoper skräp :P Nae men jag köpte mest underkläder och lite andra saker, hittade inte så mycket, men de andra handlade på. Har varit en trevlig dag och när vi skulle hem så körde jag hela vägen hem från Ullared (typ 20 mil). Det gick bra tycker jag :) Nu är jag hemma hos mamma och pappa, ska vara här några dagar för att kunna köra lite mer hemma.

Är väldigt trött just nu, man blir helt slut i kroppen och huvudet efter en sån här dag. Så jag orkar inte plugga nån körkortsteori idag, får fortsätta i morn i stället. Provet närmar sig ju! :O

Jag kan ha en lägenhet på gång till praktiken i Slöinge i höst. En vän till mig bor utanför Slöinge och han lovade att hjälpa mig med boendet. Så han ringde tidigare idag och sa att han hade en lägenhet på gång. Har fått numret till de som hyr ut så jag ska ringa dit i veckan tänkte jag och kolla läget. Det vore himla bra om det kunde lösa sig, men vi får se :)

Just nu vill jag nog helst krypa i säng, är lika trött som min kattunge nedanför :D


Kryper närmare...

Jag har gått igenom nästan allt som jag ska ha gjort på körskolan nu. Lite smågrejer kvar och finslipning på det jag har lärt mig. Så de har rått mig till att mängdträna mer hemma, så det blir nog att sova hemma några dagar nästa vecka och köra med mamma och pappa. Samtidigt behöver jag återigen ta tag i teorin ordentligt för till veckan ska det skrivas teoriprov... Usch då.
Ikväll ska jag, Robin och Charlotte gå på bio i Vetlanda och se den sista Harry Potter-filmen, det ska bli kul. Lite vemodigt att det tar slut iaf. :O

Halkbana :D

Idag har jag och de andra eleverna på körutbildningen varit i Eksjö och kört halkbana. Jag fick börja köra, och det gick ju som det skulle göra, alltså runt i cirklar och ner i diket. Väldigt kul övning här på banan, men lärorikt också inför vintern, hur det kan vara i trafiken. Sladdade runt som tusan även när man körde ganska sakta. Det var bara jag som var tjej där idag, körde snabbast av alla. Haha ;) Sen fick jag övningsköra hem från Eksjö också, det gick bra :)
Ska bli skönt med några dagar ledigt nu, är rätt slut i huvudet efter denna veckan.
I morgon ska jag nog gå på bygdespelet i Stenberga :)
Blir grillning här hemma med Robin nu ikväll, mys :)

Det rullar på XD

Jag har börjat på trafikskolan i Landsbro nu. Jag har haft tre körlektioner än. Hittills har det gått hyfsat bra, får se hur det fortsätter. Jag trivs i alla fall. :) Men det blir långa dagar och drygt att gå upp tidigt på morgonen igen. Men men :P
Ikväll ska jag till Stenberga och hjälpa till att servera kaffe på bygdespelet. :)

Derbyseger :D

Vetlanda vann mot Dackarna i tisdags med 52-38, mycket välbehövligt. Hela laget bidrog till segern och Vetlanda lämnade ifrån sig sistaplatsen i tabellen och ligger nu sexa i stället. Det var över 5000 personer på matchen och så jävla varmt :P
Nu på tisdag är det borta mot Piraterna, kommer bli väldigt svårt :O

Ikväll har vi pratat om att åka till Ekbacken, men det ösregnar sen igår så vi får se hur vi gör.

Flyttar hem till Robin några veckor nu, för på måndag börjar trafikskolan, ja Gud hjälpe mig xD

RSS 2.0