Dagens tanke

What are we supposed to do
After all that we've been through
When everything that felt so right is wrong
Now that the love is gone........?

:S

Köpes -->

Immunförsvar önskas köpas så fort som möjligt! Helst på en gång. Ska passa en någorlunda aktiv 20-åring som ofta vistas i utsatta miljöer såsom dagis/fritids (där hon jobbar, och där ungarna nyser rätt ut i luften), kören (där det ofta finns sjuka individer som borde stannat hemma men som ändå måste öva) och hemma hos vänner (som hon inte kan motstå att träffa trots att dom lider av förkylning vid tillfället). Försvaret ska innehålla så mycket vita blodkroppar, antikroppar och T-mördarceller som möjligt, och ha nolltolerans när det gäller infektioner och sjukdomar. Försvaret ska med andra ord angripa virusen/bakterierna/patogenerna så fort dessa har lokaliserats i kroppen. 20-åringen i fråga skulle önska att immunförsvaret hon söker kan stå väl emot så många typer som möjligt av förkylning, det är prio ett. Detta är den sjukdom hon drabbas av i nio fall av tio. Det tionde fallet kan vara influensa eller illamående (till följd av tacosätning). Vore jättebra om också dessa tillstånd kunde förhindras.
Hör gärna av er om ni känner er träffade och har ett extra immunförsvar som ligger och skräpar nånstans. Tages villigt emot. Ersättning för detta kan vi diskutera vid ett eventuellt möte. Får lön på fredag. Tack på förhand.

Alltså jag är typ sjuk igen. Men det kanske ni har fattat nu.


You are invain...

Förra veckan skrev jag att jag hade gått med i en ny kör. Vi hade uppsjungning idag och det gick riktigt bra faktiskt. Jag kunde låtarna utantill. Nästan. I morgon har vi övning igen.
Hos tandläkaren gick det rätt bra, men fan vad ont det gör när dom ska ta såna där kort på tänderna. Den där grejen med plåten i som dom kör in helt obarmhärtigt i munnen, får ju ögonen att tåras för tusan. Man vill ju bara skrika ut sin smärta men då skulle dom väl remittera en vidare till psykvården istället för tandvården...
Igår var jag hos Nisse och vi slöade som tusan. Två skräckfilmer och sen speedway-GP efter det. Uppstod vissa dispyter mellan oss, eftersom jag hejar på förarna som kör för Vetlanda och lite på svenskarna, och så han som hejar på danskarna, eftersom han är därifrån, och så går ju Nicki och blir världsmästare såklart, men det var ju väntat. Men gissa om han var odräglig. ^^ Och så blir Andersen tvåa med, samtidigt som det inte gick så bra för dom som jag hejade på... Men Holta vann i alla fall 25 000 dollar :P Ja ja. Vi bråkade såklart inte på riktigt, hehe. Då hade det vart annat. Haha. Sen så var vi hos hans kompis och spelade vad som måste vara ett av världshistoriens segaste tv-spel; FIFA fotboll. Det är ju inte alls roligt. Haha. Synd då att det typ är Nisses favoritspel men jag får väl härda ut.

You are invain, take my life take my life, my cocaine...

Typ så går en låt som grabben spelar jämt. Rätt bra, javisst. Låter nästan som självmordsmusik om man kollar texten, men men. Man tröttnar ju efter ett tag, precis som med alla andra låtar. Jag börjar nå det stadiet nu. Haha. Så nu spelar han den för att retas. Jag blir tokig! Han är underbar <3 Haha det gick inte ihop sig redigt men va fan.


Psykiskt stabil igen

Jag tror det är tid att avslöja vad som har legat bakom min psykiska ohälsa dom senaste två veckorna. För nu känns det riktigt bra faktiskt, jag är tillbaka på normal nivå och det är inte mycket som kan vara bättre just nu. Det beror på att:
Malin har en pojkvän! <3 Ja, jag menar allvar! Vi träffades för ca två veckor sen, och då kanske ni undrar varför jag mådde dåligt av det, borde ju mått jättebra. Men grejen är att jag visste inte vad han tyckte i början, och eftersom jag inte hörde av honom på ett jävla tag (ett dygn, okej) så visste inte jag vad han tyckte om mig, det var olidligt jobbigt att inte veta. Ni vet väl alla hur det är att vara olyckligt kär? Så kände jag. Jag trodde det skulle gå åt skogen denna gången också, jag hade fastnat alldeles för snabbt som vanligt och trodde att han inte gillade mig tillbaka. Men så fick man positivt svar på en förfrågan om att ses, och på den vägen är det! :P Jag är ganska så glad alltså, hehe. Och lycklig när jag tänker på att den killen, han är MIN och ingen annans och det är helt sjukt att han som jag gillar tycker om mig tillbaka! <3 Lovely feeling. Han heter Niels förresten, så om jag skriver det i fortsättningen så vet ni vem det är. :P

Idag har jag börjat sjunga i kören Diskanten i Nye. Har konsert på söndag, jag har övat en gång på låtar jag aldrig hört. Hmm... Haha.

Tandläkaren på onsdag med. Fan.

Silver

Vetlanda hade inte en chans i SM-finalerna i speedway, så därför blev det silver för oss. Jag är inte besviken över det, för jag förväntade mig att vi skulle ta silvret, och så förtjänar Lejonen guldet så bra som dom körde. Jag och en kompis hade silverfest på krogen med några av förarna i Elit Vetlanda efter matchen, dom var minsann inte besvikna dom heller. Och störtsköna verkligen! :P Mer såna människor som Holta och Karol Zabik, tack! :D

Förra gången skrev jag att jag var lite psykiskt instabil. Det tillståndet har förbättrats nu. Saker och ting känns mycket bättre, speciellt efter helgen, så nu går det åt rätt håll. :P I'm happy again :D Nån gång ska jag väl berätta vad det är som ligger bakom detta tillstånd, men inte förrän jag är helt säker på min sak.

Är lite förkyld för tillfället. Mycket ont i halsen, tyvärr, jävla skit :S

RSS 2.0