Vår?

Det är liksom vårlikt ute. Finns ju verkligen ingen snö kvar och det lär väl inte bli mer heller verkar det som. Otroligt, har bytt till sommarskor i februari och snart får man väl lägga bort vinterjackan också kanske. Om det är vår så har den sannerligen kommit tidigt. För tidigt. Jag hade gärna sett snö och tio grader kallt i mars också. Men det är väl inte troligt att det sker.

I helgen ska jag jobba natt igen... Trist. Jag hoppas det inte är många djur inlagda. Tråkigt att jobba helg igen, jobbade förra helgen med och vi hade så mycket att göra. Så jag hoppas på lugnare nu.

Sjukstuga.

Jag har åkt på en rejäl förkylning/influensa. Började i söndags, idag är det lördag... Kämpade på jobbet i måndags och tisdags men efter hemkomst i tisdags kväll klappade jag igenom totalt och orkade inte mer, så det blev att vara hemma onsdag och torsdag. Satsade och gick till jobbet igår, hamnade i receptionen i telefon, kanske inte det bästa stället med en ond hals. Sen idag kändes det lite sämre igen. Så vi får se, jag vill bara bli frisk nu. Tur att det är OS så man har haft nåt att titta på iaf om dagarna. Senast idag, guld till Sverige, vilken skidåkning! Satt och grät här i soffan.

Nu finns det ingen snö kvar längre, bara regn och blåst :/ Isen har blivit för jäkla svag så det går ju inte fiska, har inte varit ute nånting och jag vet inte om det blir kallt igen så att det fryser på. Mars kan ju visserligen ha något kvar att ge på den fronten. Jag håller tummarna.

RSS 2.0