2015.

Jag får börja med att be om ursäkt. Det verkar som att bloggandet totalt glömts bort då det är nära tre månader sen jag sist skrev nåt.
Det har blivit 2015 och det har börjat med regn och blåst och ingen snö. Den enda gången vi haft snö var några dagar efter julafton när det var -15 grader och sol, men det ändrade sig snabbt.

Jobbet flyter på som vanligt. Det har varit mycket att göra, som vanligt. Jag har varit lite mer på operation och är nu schemalagd där 1-2 dagar i veckan. Känns lite läskigt men jag hoppas det ska gå bra. Har kastrerat några katter till när jag var där sist och sövt en del själv så det går åt rätt håll.

Julafton gav flera fina presenter, toppen nåddes med Robins present som innehöll en natt på hotell i Jönköping samt biljett till dansbandsgalan på Elmia samma helg, detta sker i februari :D Ska bli riktigt kul :)

Nyår tillbringade vi hos Elin och Serki tillsammans med några till, det var trevligt och god mat och vi spelade flera roliga spel :)

Har bokat en resa till Dublin i slutet av maj :D Ska åka med gänget från Skara, vi gav denna resa till Marica i 30-årspresent, det blev lyckat kan man säga :P Det ska bli riktigt kul att åka dit :)

Jag började läsa kursen för jägarexamen i november, det har gått bra hittills med teorin, har varit och skjutit lite med bror på skjutbanan och det har fungerat bra. Har även varit med honom ute och jagat några gånger, sist sköt han ett stort vildsvin så det var spännande :) Som enda tjej på kursen slår jag lite ur underläge kanske, men verkar faktiskt som flera av killarna där aldrig hållit i ett gevär så tror jag hänger med rätt bra ändå.

Vi ska snart flytta från lägenheten i Vetlanda, tillbaka ut till Myresjö, till en annan lägenhet. Den är ungefär lika stor men med billigare hyra och egen tvättmaskin och torktumlare. Så jag hoppas det blir bra. Det är bara så jäkla tråkigt att packa. Inte för att jag gjort det så mycket än... Bara Robin som börjat lite. Blir bara trött när jag tänker på hur mycket saker vi har att packa ner och sätter mig med en bok en stund i stället. Haha. Men det ska väl gå det också, när den dagen kommer...

RSS 2.0