Speedway och Sannex :)

I tisdags drog Elitserien i speedway igång igen. Vetlanda körde borta mot Rospiggarna och förlorade knappt med två poäng. Får väl anses godkänt iaf. På tisdag är det hemmapremiär mot Smederna, kommer inte kunna gå på detta då jag jobbar natt. Och dessutom går buggkursen på tisdagarna, så det lär inte bli så mycket speedway, iaf inte under maj och juni.
På tal om buggkursen, så var det första lektionen i tisdags. Det var mest för att lära sig grundstegen och känns som det sitter. Det var rätt mycket folk där, fick gå runt och dansa med många olika. En del har ju ingen taktkänsla, det känns jobbigt när jag som ska bli förd har en som inte kan föra o dansa med xD Så det blir lektion två på tisdag, får se vad vi går vidare med då. Det är ju så roligt att dansa :)
Vilket för mig vidare till dansen vi var på igår, Sannex i Växjö. Det var så himla roligt, litet ställe men lagom med folk och bra dansmusik. Jag längtar redan tills nästa gång vi ska ut och dansa, det blir roligare för varje gång :D Och när man kan lite mer finesser så blir det roligare också. Så idag hade jag lite träningsvärk i vaderna :P Har ändå varit på gymmet och tränat styrka så det lär väl kännas i morgon.

Nu blir det nattjobb i morgon och tisdag, och så jobbar jag helgen med... Allt på samma vecka. Drygt.

Mera dans :)

Ska börja på buggkurs på tisdag, det ska bli spännande och kul :) Roligt o lära sig lite mer så man hänger med i svängarna när man är ute ;) På lördag har vi tänkt åka till Växjö och dansa till Sannex (igen) i Folkets Park, ser fram emot detta :D Får passa på när det är danser i närheten.

Igår var det cruising i stan, var och kikade en sväng på bilarna, mycket folk ute, men kallt var det :O Träffade några kompisar senare på kvällen, men var inte ute så länge. Är lite trött idag.

RSS 2.0