Semester :D

Jag har haft semester i fem dagar och det är så skönt o va ledig. Har hunnit göra massa saker som jag inte hinner när jag jobbar, varit ute och fiskat med Robin, sett utomhusteater, träffat kompisar och en del annat. Ikväll bär det av till Lysvik mitt i Värmland för att gå på bröllop i morgon, när Marica och Marcus gifter sig :) Väntar bara på att Robin ska komma hem från jobbet så vi kan dra iväg.

Sen på tisdag åker jag till Kroatien med Charlotte :D Kan inte fatta att det redan är dags! Ska bli så skönt o komma iväg lite, för tillfället är det inte så bra väder, med blåst och regnskurar varje dag :/ Hoppas det blir bättre tills jag kommer hem igen.

Elit Vetlanda ftw. :D

I tisdags var det derby på Vetlanda Motorstadion mellan Vetlanda och Dackarna. Så värst mycket till match blev det dock inte eftersom Vetlanda manglade över Dackarna och vann med hela 64-26! :O Solklar utklassning, men det var en härlig kväll iaf, väldigt varmt och mycket folk.
I lördags var vi på GP-speedway i Målilla, även där fint väder och mycket folk. Tävlingen vanns av Tai Woffinden som kör i Vetlanda annars. Hampel kom fyra. Så det var en bra tävling ;)

Snart ska jag iväg och jobba. Har kvällsvecka på stall. Hoppas det inte är för många inskrivna. Blir att jobba dessa 4 dagar, sedan är det äntligen semester.

Snart semester...

Det är drygt 2,5 veckor kvar att jobba innan jag får semester. Känns lite konstigt att det är så tidigt i år, redan efter midsommar, men så skönt det ska bli! Jag hoppas det blir fint väder. Första helgen blir det bröllop i Karlstad för Marica och Marcus. Sedan åker jag och Charlotte till Kroatien en vecka :D Ser mycket fram emot detta. Sedan har jag lite andra grejer på lut, kanske åka till Gotland ett par dagar, vi får se :) Helt klart är att det blir välförtjänt, så hårt som man har jobbat detta året som gått...

Var på möhippa för Marica i Karlstad förra helgen, det var himla roligt :D Vi hade förberett flera uppdrag och så var vi på massage och magdans, och utgång på kvällen. Så det var att hålla igång från tidig morgon till sen kväll, kom hem vid fyra på natten :P Så jag var rätt trött dagen efter, men det var riktigt roligt :)

Sen var Robin och jag på Ekbacken och dansade i lördags, det var också väldigt kul. Fint väder så man blev rejält varm xD

Nästa helg är det dags för GP-speedway i Målilla, ser fram emot detta :) Har inte kunnat gå på nån speedwaymatch än, men tänkte försöka nästa vecka när det är Vetlanda mot Dackarna ;)

Det blev inte så mycket av buggkursen sen, kunde bara gå två gånger då jag har jobbat kväll resten av tisdagarna :/ Får se om man kan ta något till hösten, som går på bättre tider.

RSS 2.0