Begynnande omotivation :O

Jag börjar känna igen symtomen från senaste veckaninnantenta. Jag tappar sugen att plugga. Idag hoppade jag över bandyn för första gången, för jag kände att det var dags att plugga lite. Men va fan, blev knappt något av det i alla fall, kanske bara en halvtimme. Jag vet inte vad det är för nåt som händer, ämnet är ju intressant denna gången och jag tycker jag kan det rätt okej sådär, men aa.. En vecka till tentan, och på den veckan ska jag komma igen. I morgon är vi lediga med så det blir tre dagars helg, så jag har ingenting planerat förutom att plugga då, som SKA ske. Sen fest på lördag kväll tror jag. :)
Känns att det är ett stort ämne vi ska tenta denna gången, även om kursen i sig inte är så lång. Sen så kommer läkemedelsräkning in i farmakologin också, men jag hänger inte med i räkningen där, även om det är basic matte B typ. Vet inte vad som hänt med mattehjärnan heller, ge mig svåra ekvationer så klarar jag dom, men den lätta matten är helt väck. :/ Det kanske bara behövs lite träning och repetition, får ta det i helgen med.

I veckan annars har det inte hänt så mycket mer än skolan då: Igår var jag hemma hos en kompis, jag och två andra, vi tittade på tv och pratade och käkade grönsaker med dip :) Härligt veckomys.

Som sagt. Jag borde plugga nu med men pallar inte. Ska äta sen i stället.

Igår var jag hos tandläkaren, det gick bra. Vart orolig innan, ny tandläkare som dessutom inte var svensk, men som sagt, klarade mig. Dock med två hål i emaljen på tänderna, det kunde lika gärna gå tillbaka sa dom, så det var inget att oroa sig för. Fick recept på flourskölj. Får hoppas det gör att det går tillbaka då så man inte får hål i tänderna :O Det blir dyrt i så fall. Igår behövde jag inte betala nånting, det är gratis tandvård här till och med året man fyller 21. Så det var väl sista gången jag fick gratis.

Min telefon är knas för tillfället för jag ska byta operatör och den dummar sig. Hoppas jag får nya sim-kortet i morgon!

För övrigt behöver rummet städas, men orkar inte det heller. Jag är bara för omotiverad till precis allt som BORDE göras. Suck.


Ny kurs + partyhelg

Vi har haft den nya kursen i en vecka nu och ja, den är tung. Väldigt ingående, och man får anteckna som fan på lektionerna (om man är som jag) Har skrivit mer på en vecka än på resten av terminen hittills tror jag. ^^ Tur då att den är intressant också, jag har liksom motivation att plugga och engagera mig. Även om det ser ut att bli en del att göra framöver. Hemtenta tills nästa vecka (som vi inte fått ut än), sen riktig tenta om ca två veckor, sen en bok att läsa i det fruktansvärt fascinerande ämnet kommunikation och rådgivning. Och skriva en rapport på det med. Grrr. Jag har inte lånat nån bok än, får ta tag i det denna veckan.

I helgen har jag varit hemma. Riktigt kul :) I fredags kväll hade vi återträff efter Greklandsresan. Jättekul att träffa alla igen! Vi åt glass och tittade på bilder från resan och pratade minnen därifrån <3 Efter det träffade jag Elin i stan, vi var på McDonalds och åt. Sen var vi på krogen sådär spontant, Stefan och Zabiina var där :)

Igår pluggade jag, sen hem till Elin och Hanna, förfest innan vi åkte till stan och var på hotellet. Kul kväll, kunde dock blivit roligare om den blivit som jag velat... ^^

Idag har jag hälsat på farmor, åkt massa bil, hmm, sen tillbaka till Skara där jag är nu. Förbereder mentalt för start av farmakologikurs i morgon. Hmm.

Min hund Snobben har skadat tassen. Han är inte alltför glad över att ha kragen på sig. Men så söt <3


Övning ger färdighet?

Idag gick det riktigt bra på innebandyn. Resultat: 5 mål :O Det gick lekande lätt liksom, lite nytt tänkande på tekniken på plan hjälpte väldigt bra, gäller att fortsätta på samma sätt nu. Det var också det hårdaste passet hittills, för i och med att vi var så bra i laget så fick vi spela väldigt mycket, och sen när en i laget skadade foten så blev det till att spela utan avbytare i slutet, det var kämpigt alltså. Men jag har en tendens att spela bättre ju jävligare det är. Konstigt. Men men. Det ger sig i alla fall. Den 21 november är det innebandyturnering, funderar starkt på att vara med. Vi har börjat med en ny kurs idag; Allmän sjukdomslära med farmakologi... eller nåt sånt. Vet inte riktigt XD I alla fall lär den bli tung och ingående och blä. Men aa. Haha. En annan grej jag funderar på är... Hur fan vågar sova egentligen? Jag menar. Men kan ju dö i sömnen. Jag låg och funderade på det igår när jag skulle sova, fy fan. Inte konstigt det tog sån lång tid att somna. Men alltså... Det är ju fullt möjligt. Shiet. Jag behöver verkligen tänka på annat.

Tenta två klar.

Det kändes faktiskt rätt bra efter tentan idag. Jag svarade på allt, vissa frågor mindre än man borde kanske, men aaa. Jävla virus, dom förstör! Jag var kvar sist av alla, kände igen det från gymnasiet. Denna gången fick vi inte reda på resultatet men en gång, men jag är så pass självsäker och kan säga att det ska mycket till för att jag inte ska bli godkänd, haha :P

Ikväll ska jag till en klasskompis och äta mat och se på Idol, ska bli kul.

Tentadags.

I morgon, tenta två. Mikrobiologi och vårdhygien. Känns bra. Förhoppningsvis går det bra också. Hmm. Jag menar. Jag kan inte vara mer förberedd egentligen, jag har liksom pluggat så mycket jag kunnat och orkat. Okej, kanske vart lite lat. Haha. Men i alla fall. Det ska gå på nåt sätt.

Har spelat innebandy idag, :P Igår var jag på kåren en sväng, det var lungt.

Nu. Ahh. Jag ska klara den här himla tentan.


Jubileumshelg + bristande motivation

Jag räknar mig som frisk nu. Så gott som i alla fall. Tänkte ta upp innebandyn i morn igen, har ju inte kunnat spela på två veckor. Förhoppningsvis utlöser det inte en ny infektion, grrr, pallar inte det.

I helgen har det varit 25-årsjubileum av djursjukvårdarutbildningen så jag har varit på föreläsningar hela helgen, inga sovmorgnar här inte XD Men det har varit intressant, speciellt dagens föreläsning om kattens beteende. :) Jag har blivit medlem i RAID också, Riksföreningen Anställda Inom Djursjukvården. Studenter var välkomna som medlemmar också :P Exclusive.

Jag har vart dålig på att plugga senaste dagarna, trots att vi har tenta på fredag. Kan det bero på att

1. Ämnet är inte så himla kul? (Mikrobiologi och vårdhygien)
2. Tentan ska vara på 2 poäng, vilket är väldigt lite, samt att vi knappt haft några lektioner i ämnet? (Möjligt)
3. Jag kan redan allt? (Föga troligt XD)

Idag har jag lyckats plugga effektivt i typ två timmar. Kanske motivationen för tentaplugg börjar dyka upp igen. Kan ju alltid hoppas, jag vill ju liksom klara tentan. Så jag borde anstränga mig. Och denna gången har jag ingen sjukdom att skylla på som skäl att inte orka plugga. Hmm.

Hemmahelg

Det blev mycket film hemma i helgen. Och träffa Elin :) Men jag hade ju fortfarande förkylning så vi gav oss inte ut nånstans. Hosta som fan hela helgen.
Har färgat håret också, väldigt nöjd.

Skolan flyter på, har tenta nästa vecka igen, hoppas inte den är för stor för det här området kan jag inte så väl...

Måste äta nåt nu alltså.


Tentan avklarad!

Jao, så är det ;) Med god marginal också, det var inga problem. Faktiskt inte alls speciellt svår, det känns så skönt att ha den bakom sig nu. Även om jag inte var nervös innan så har jag ju pluggat som en galning. Så, lite lugn ett par dar, haha :P
Har varit och fikat på stan med ett gäng från klassen för att fira :)

Snart dags att åka hem till vänner och familj över helgen. Ska bli kul :) Vila upp mig och så, förkylningen sitter i än, men det blir bättre hela tiden.

RSS 2.0