Hej då Renault.

Jag har köpt en ny bil. På måndag hämtar jag en Toyota Auris i betydligt bättre skick än vad min Renault befinner sig i för tillfället. Toyotan är från 2007 och har gått 6000 mil, lite bättre än de 19 000 som Renaulten har rullat. Den är inte helt i toppskick just nu (går dock bra), samt att den gått så mycket så det var på tiden att förnya sig. Ska bara försöka sälja den med... Har inte lagt ut någon annons än, har eventuellt några jag känner som är intresserade av en liten andrabil. Så vi får se. Några tusen borde den kunna inbringa i alla fall. Och jag kommer åka betydligt säkrare till jobbet i fortsättningen.

Har fått mycket fin kritik för mina två arbetsveckor på vårdavdelningen för övrigt. Jag som tyckte det mest var rörigt med närmare 20 djur att ha hand om, speciellt när jag inte varit på vård innan, men det visade sig ha gått över förväntan när veterinären hade tagit upp med cheferna att det gått superbra för mig på vårdavdelningen ;) Så det kändes väldigt trevligt att höra.

Topp tre nästan.

Elit Vetlanda håller på för fullt att fixa med sitt lagbygge inför nästa säsong. Hampel blir kvar, han tog VM-silver förra helgen, mycket bra! Sen har vi också gjort klart med Tai Woffinden som tog VM-guldet före Hampel, och Emil Sayfutdinov kommer tillbaka också. Där har vi våra tre heatledare, en makalös trio måste jag säga. Storsatsning mot guld nästa år? ;)

RSS 2.0