Avlivning.

Jag fick avliva en katt i torsdags, på delegering från veterinär. Jag var akutsköterska och veterinären hade många akutpatienter den dagen, så han bad mig avliva katten. Det var lite nervöst, jag hade aldrig avlivat innan. Jag vet ju hur man gör men det är en annan sak att göra det i verkligheten. Och sedan ensam med djurägaren också, som i detta fall var en kille i min ålder som satt och grät. Jag la kanyl på katten och gav en överdos narkosmedel följt av avlivningsvätska. Den spann när den somnade in, den var ganska dålig. Det gick bra, kan man säga. Och det var lättare än jag trodde.

Flytta.

Robin och jag ska bli Vetlandabor. I juni flyttar vi till en 3:a i Vetlanda. Det är en lite äldre lägenhet, lite sliten men vi gillade den. Ska bli kul att flytta till vårt första gemensamma boende som man startar från grunden och inreda allt själva. Det blir ju lika långt till jobbet för mig men lite bättre väg. Hoppas att det kommer bli bra iaf, bara man har kommit i ordning så :)

Skara-reunion :D

I helgen har mina kompisar från Skara med deras respektive varit hos oss här i Myresjö. Totalt har vi varit 10 personer, de kom hit i fredags kväll. Igår var vi på Boda Borg i Sävsjö hela dagen, det var väldigt kul :D Sen hade vi hemmakväll med tv-spel och Singstar, kom i säng framåt halv tre... :P Idag tog vi det lugnt med promenad och pizza, och sedan åkte de hemåt igen. Hoppas inte det dröjer ett halvår tills nästa gång vi ses igen.

RSS 2.0