En början iaf.

Idag har jag tagit tag i praktikrapporten. Lär bli en himla lång och seg historia, tyvärr xD Har kommit en bra bit, så kanske, kanske jag kan bli klar i morgon. Tänkte gå upp i bra tid och sätta igång så jag fixar det mesta som är kvar :D Blä xD

Har ätit ett knäckebröd och ett glas Oboy idag. Har inte kunnat äta ordentligt sen festen i lördags. Grrr. Jag är hungrig med vill inte äta. Men aa... Kommer väl igång så småningom.

Nattens bravader.

Igår var jag och Elin på Ekbacken i Skirö och festade. Det var kul, men en aning för mycket dricka ledde till att jag spydde nånstans i ett hörn xD Sen vart jag bra igen tills vi kom hem nån gång vid fyra då det var dags igen, och så idag, på morgonen, kräktes man en tredje gång. Så sjukt trött och seg idag. Men jag mår som jag förtjänar så aa, det är som det är :P

Tänker inte gå in på exakt vad jag gjorde i natt men det inkluderade en hel del dricka, dansande och raggande xD Minnen av nattens bravader är ömmande i hela kroppen, blåmärken på ryggen och över armarna. Oj vad det gick vilt till ^^. Ahahahahahaha xD


Praktiken över.

Så har mina tre praktikveckor på Vetlanda ridhus gått. Känns både bra och dåligt. Det har varit väldigt kul att vara där och jag känner att jag fått mer hästvana, även om jag fortfarande har stor respekt för djuren. Men det ska man ju alltid ha ^^
Igår var jag med veterinären på eftermiddagen, så mycket roligare än stalljobbet. Så fort jag kom in i undersökningsrummet så kändes det så jävla rätt! :D Jag såg två stycken hästar som fick tandbehandling, en som behövde slipa ner tänder, och en som hade kvar mjölktänderna och behövde få dom utdragna. Sen vart det en ponny med fång på besök, såg inte så bra ut :/

Nu är det en vecka kvar på terminen, då ska det skrivas praktikrapport för fulla muggar xD Nae men usch vad tråkigt, men jag ska fixa det i veckan. Sen är det sommarlov! :D

Ikväll tänker jag nog fara på fotboll i Näshult :P

To the dark side.

Woho, jag har färgat håret. Himlans nöjd. :D Mörkt is the shiet! Det ser mer fylligt ut när det är mörkt, kanske för man inte ser igenom skiten då xD Haha.

Igår var vi hemma hos Robin Jansson och grillade, en annorlunda tillställning. XD En del fylla från värden och hans vänner, mycket kortspelande och fusk och så en jävla oreda på bakgården hans. Men kul hade vi ^^
Sen blev det hotellet och efter det träffade man några kompisar. Så jag kom inte hem förrns efter kl tre. Trött xD

Ska in till stan ikväll igen och bo en vecka till hos kusinerna. Sista veckan på praktiken blir det då. Och så måste jag verkligen börja med rapporten också. Haha.


*visk visk*

Hihihihihihihihi.
Men oj vad fjortis det blev då ^^

Sommarens planer börjar ta form, ser fram emot det! ;) Mer info inom kort hoppas jag, vill inte ropa hej än förrän saker är klara :D

Och va fan.
Matchen mellan Vetlanda och Dackarna igår slutade 48-48. Vi skulle ha vunnit!! Jason och Lee körde inte alls bra, fattar inte vad som hänt, framför allt med Jason. Jag brukar inte vara besviken men denna gången kändes det faktiskt lite, eftersom det var våran match, vi skulle vunnit. Irriterande!


Not afraid to get dirty.

Haha, jag vart så skitig idag efter ryktningen av hästarna. De vart så himla dammiga, så jag såg ut som en sotare sen när jag var klar. Haha XD Men man får inte vara rädd för att smutsa ner sig när man jobbar med hästar, för det är oundvikligt. En välförtjänt dusch när jag kom hem sen :P

Vi har fixat boende till midsommar på Öland, gött! :D Har hyrt en lägenhet.

Ikväll blir det speedway mellan Vetlanda och Dackarna, det är dags att ta revansch! Men Pavlic och Kolodziej är inte med... Det är inte bra.. Men det verkar som Andersen och Peter Karlsson saknas i Dackarna, så det kanske går jämt upp då.

Börjar få dåligt samvete för jag inte börjat med praktikrapporten än. Så går det när man har mycket tid på sig, skjuter på allt xD


Me being so good.

Nae men allvarligt.
Idag började jag vid sju på ridhuset, det kändes i kroppen att gå upp så tidigt. Men ville se morgonrutinerna med som jag missat innan. Det var utfodring och utsläpp av ridhästarna. :) Har varit en bra dag, nu är det bara jag som gör praktik där så det är mycket att göra själv, men det går bra. Har ryktat ganska många hästar idag, tre som jag inte gjort innan (som inte riktigt gillar att bli ryktade) så det är ett framsteg, känns skönt att hästvanan blir bättre för varje dag.
I morgon blir det speedway; Vetlanda mot Dackarna. Tyvärr saknas två väldigt bra förare i vårt lag :S Undrar hur det ska gå...

Invigning.

Igår var jag och Elin i Högarp utanför Stenberga och var med när byn Högarp invigdes som kulturreservat. Allting där är bevarat från gamla tider och jordbruket sköts utan konstgödsel. Inga växter får heller plockas på stället, därför är allting orört och så himla vackert. Riktigt gammalt småländskt landskap som man inte hittar mycket av nu för tiden. Gärdesgårdar, öppna hagar och röda hus med vita knutar.
Smålands husarer kom ridande, mycket fina hästar! Och landshövdingen var där och höll tal, sedan visade man upp hur man plöjde åkrar med oxar, som förr i tiden. Stora djur! Det bjöds på fika också :)

Igår kväll var vi sen i Stenberga kyrka och såg en musikal med barnen som sjunger i körerna runt omkring. Har själv varit med i den när jag var liten, hehe. Satt och sjöng med ;)
Efter det bar det av till Myresjö för filmkväll, bra night!

Idag har jag varit på dåligt humör rätt mycket, vaknade helt enkelt på fel sida. Men ikväll blir det kul, ska träffa Charlotte :D Vi ska äta mat i stan och sen gå ut på hotellet tror jag ;)

  

A hard work work!

Yes, nu har jag varit två dagar på Vetlanda ridskola, och jag trivs bara bra. Det är rätt hårt jobb, man är inte van vid att använda kroppen så mycket, haha XD Mycket mockande och ryktande men det är trivsamt jobb, och hästarna är så fina och snälla :) Har bra handledare också som låter mig göra saker i min egen takt.
Har visat lite djursjukskötarskills när en häst slog huvudet i väggen i måndags och fick några sår i pannan. Jodopax och salva på, det kändes så rätt att pyssla om hästen! :D Men led med den när Jodopaxen skulle på. Minns hur skiten sved när jag blev baddad på knät i Grekland. Grrr.

Igår var jag på speedway i Målilla, en jämn tillställning som Dackarna tyvärr vann med 51-45. Vetlanda hade annars ledningen med 6 poäng i paus, men halvdålig körning av Jason och Hampel, samt två stopp gjorde att det rann oss ur händerna. Surt, men men, hoppas vi kan ta igen det på tisdag. Jurica Pavlic var lagets bästa poängplockare med 12 pinnar, hallå eller?! :D
Hade en riktigt trevlig kväll i sällskap av en go' vän, Tobias :D Tack för det! ;)

Jag fick 5:or på de båda hemtentorna i etologi och djurhållning, jippi!! :D Blev så glad när jag såg resultaten :D

Ska nog till Elin ikväll och ha en lugn kväll, film troligen :)

Shalom.

I helgen har jag varit och seglat med Shalombåten i Oskarshamn, tillsammans med SMU i Stenberga. Det var en annan grupp ungdomar med också, kul att träffa nytt folk :D Vädret var dock rätt dåligt, regnade och blåste hela tiden så det blev rejält blött när vi var ute och hade femkamp, men men, det var kul i alla fall :D Mitt lag vann! :D Mycket god mat, skratt, tävlingar och nya människor, och bra gemenskap kan beskriva denna helgen. Kul att åka båt med, fast att jag mådde lite illa. :/

Idag har jag börjat praktiken på Vetlanda ridskola. Var bara där en kort stund och fick information idag, så jag börjar väl på riktigt i morgon i stället. Lite smånervös, hehe.

I morgon begår jag speedwaydebut 2010! Det blir i Målilla med derby mellan Dackarna och Vetlanda, härligt! Det kommer bli otroligt tufft för Vetlanda men så klart inte omöjligt. Heja heja!

Sitter och äter ur en chokladask för tillfället, inte bra. Fick tag på en med marsipan i. Urk.

  

På väg hem!

Yeeehaa!!
Terminen i Skara är avslutad, seminariet igår gick bra och kvällen avslutades med mat på kinarestaurang med några kompisar.
Nu ska jag hem till Småland och ha några veckors praktik och sen kommer sommarlovet :D Kommer sakna alla härliga klasskamrater, dom flesta kommer jag inte se på fyra månader :O Ahhh.

Sitter på tåget för tillfället, har precis lämnat Falköping, med världens tyngsta väska med mig. :O xD Förstår inte vart alla grejer kommer ifrån.

Okej. Tåget står visst still ändå xD Ahahahaha.


Tänker.

Jag har problem.
En kombination av att jag saknar killen som gjorde mig ledsen sist (varför då?? Finns ingen anledning), att jag börjar längta hem (fredag!), att jag börjar bli nervös inför praktiken (vet typ inget) och att vardagsvariationen här i Skara för tillfället är låg (har inte varit i skolan på nästan en vecka och för mycket ledigt utan att göra nåt vettigt blir faktiskt tråkigt i längden).
Plus att jag inte hittat någon lägenhet inför hösten och aa, en del annat som behöver fixas.

För tillfället ligger jag i soffan och lyssnar på musik som idioten hemma väl kunde ha lyssnat på. Som att det hjälper. Dumma mig som inte kan släppa det dära. Och aa, som att det blir bättre för att jag kommer hem. I längden kommer vi att ses och hur blir det?
Säkert inte alltför bra. Shit.

Om fyra dagar skiljs klassen åt för ett extra långt sommarlov och jag kommer inte träffa större delen av klasskamraterna på fyra månader. Det är lång tid :O
Vi i tjejgänget har dock bestämt att vi måste ses i sommar. :)

Praktiken är bara en vecka bort. I morgon ska vi få arbetsuppgifter att göra under den tiden, och så måste jag ringa stället med. ^^ Samt ta reda på vad för kläder och sånt jag ska ha. Formaliteter. Ohh. Gillar inte sånt.

I morgon är det speedway hemma i Vetlanda, första matchen hemma, och jag är så klart inte där.  Vilket är första gången sen VMS gick upp i elitserien. Jag missar premiären, hej hej liksom. Speedwayen har av flytten till Skara fått kliva åt sidan i mitt liv, det är inte kul. :/ Men det ska tas upp nästa vecka, då är det Dackarna-Vetlanda och då jävlar blir det säsongdebut för mig!

Känns som så mycket ska hinnas med på kort tid. Åhh. Hatar att ha saker framför mig som jag vet att jag måste göra men som gärna skjuts på. Blir ju bara värre ju längre tid det tar.

Lyssnar fortfarande på "hans" musik. Grr. Varför denna självplåga? Vad vill jag uppnå med det? Ibland förstår jag mig inte på mig själv. Tänker byta låt. För stunden.

Igår hade jag en sannerligen trevlig kväll med Sandra och Frida. Vi hyrde film och åt pizza. Satt i det gemensamma köket i korridoren hos Frida och kollade, med ett gemensamt täcke satt vi ihopkurade och hade det bara allmänt trevligt :) Filmen vart bra också. "Så olika."

Ikväll ska jag till Marica på middag. Hon bjuder på älgstek idag, det blir nog himla trevligt :D Ett tillfälligt avbrott i den lediga vardagen här i Skara.
Jag ska tillbaks till skolan två gånger till denna terminen. Galet.
Seminarie på torsdag med.

På onsdag blir det klippning. Längtar efter att ge håret lite mörkare färg med, men det får fixas när jag kommer hem.

Hur kan så mycket tankar röra sig i huvudet samtidigt?
Hjärnan är en fantastisk maskin. Om inte världens allra bästa.

Men. Jääävla musik. Sluta spela.

#?¤!

Jag är på halvdåligt humör idag.
Resultatet av att en förväntad sak inte blev av. Grr. Hatar sånt.

Nu ikväll.. mer film. Haha.

23.40
Jag har nåt himla underligt munsår. Blir större hela tiden, och svider :/ Inte alls kul.
Men.
Jag kollade mig i spegeln innan och smörjde på ett lager Idominsalva. Himla fint då ^^. Och sen kollade jag på mig själv några sekunder och kom till insikten att
FY FAN VAD SNYGG JAG ÄR I ALLA FALL.
Fast att jag har ett sånt dumt sår. Grrr.


Häxjakten :D

Var på teater igår kväll, på Skara Skolscen. Inte bortkastade pengar! Riktigt bra var den, teatereleverna var så duktiga verkligen, imponerad. Det var en tragisk pjäs, mycket sorg och tråkigheter, men de gestaltade sinnesstämningarna och rollerna mycket bra :)

Idag är en filmdag. Har inte gjort annat, varit hos Marica och Markus och sett två filmer tidigare idag, och ska tillbaks dit om ett par timmar igen. Hehe.

RSS 2.0