Lokalrevy.

Igår var jag och Robin tillsammans med min familj på lokalrevyn i Vetlanda. Den var väldigt rolig tycker jag, blev många skratt. :) Vi satt allra längst fram i aulan så det blev kanske lite för nära för att ta in hela scenen men det fungerade.

Det är fortsatt snöigt ute, idag ligger dock temperaturen runt nollan så det töar lite. Hoppas inte för mycket bara... Hoppas på att kunna gå och fiska med pappa nån dag i veckan. Jag jobbar kvällsvecka så det kan gå på en förmiddag innan jobbet.

Vad gäller jakten så får det bli satsning till nästa säsong i stället. Har inte hunnit komma ut på dessa helger som varit så det får bli hårdsatsning till hösten igen.

Första gången själv på pass.

I måndags var jag ute i skogen med pappa en sväng för o jaga rådjur. Eftersom vi inte har någon hund för ändamålet så fick pappa agera drevkarl och skulle stöta upp rådjur när han gick genom skogen. Så jag fick stå själv på pass med gevär för första gången. Pulsen slog som bara den när jag gick till passet men när jag kommit dit och laddat hagelbössan så lugnade det sig och det kändes lugnt. Tyvärr fanns det inga rådjur i skogen den dagen så jag fick aldrig något tillfälle att skjuta, men det kommer väl så småningom :-)

Nyår i Värmland :-)

Vi är nyss hemkomna från Marica och Marcus i Värmland där vi har spenderat nyårshelgen med resten av Skaragänget. Vi åkte på nyårsaftons morgon och var framme på eftermiddagen efter 41 mil. Det var mer snö däruppe och kallt. Vi åt en jättegod trerätters middag på kvällen och vid tolvslaget var vi ute och skålade i champagne. Grannarna sköt raketer så vi fick se det också, det vräkte ner snö. Kom i säng efter kl tre så dagen efter åt vi inte frukost förrän mellan kl tolv och ett. Sedan blev det en långpromenad i skogen följt av pizza och filmmys resten av kvällen. Åkte hem efter frukost idag och har precis kommit hem. Har rätt mycket snö här också. 
 
Är ledig fyra dagar till innan det är dags för jobb igen. Hoppas på fina vinterdagar :-)

RSS 2.0