Snart 2014...

Nästan hela december har gått. Utan snö. Den snön som kom låg i 2 dagar, sen smalt det. Så det blev en grön jul, bara regn och blåst. Känns konstigt att det snart är nyår när det ser ut som oktober ute.
Jul var bra, fick flera fina presenter. Var både hemma hos mina föräldrar och hos Robins familj. Ätit mycket julmat. Skönt att ha varit lite ledig kring jul också, tyvärr jobbar jag nu vid nyår dock...

Fick tillbaka svaret på Lovis biopsier innan jul, det var tyvärr eosinofilt plaque hon hade; autoimmun sjukdom :( Så vi har fått byta till allergifoder och fortsätter med kortisonet. Går ganska bra ändå. Har börjat sätta ut kortisonet och inte ge varje dag, får se hur det går.

Igår sålde jag min Renault - äntligen! La ut en annons på Blocket och det tog inte ens en timme innan den var såld. Till en man från Vetlanda. Han kom och ringde på min dörr :P Så det gick väldigt smidigt, fick 8000 kr för den. Såg sen att jag fått nästan 500 visningar på Blocket under den timmen och 15 mail angående bilen. Så skönt att bli av med den!

Första snön :)

Idag snöar det ute. På riktigt denna gång. Det är snöstorm och varningar från SMHI att ge sig ut med bilen. Kul att jag ska iväg och jobba natt ikväll då. Hela helgen, och stormen väntas inte gå över förrän på söndag. Visst är det trevligt med lite snö äntligen men det kunde väl komma lite mer försiktigt.

Lovis har varit på djursjukhuset två gånger denna veckan. Hon har fått sår i pannan och nacken som vätskar sig och blöder, blivit stora snabbt. Misstänks tyvärr vara en autoimmun sjukdom som inte kan botas, bara lindras med kortison :( Igår tog jag med henne och tog biopsier från de såriga områdena, så ska skicka iväg dessa på analys så vi får se vad de säger. Tills vidare blir det kortisonbehandling med tabletter hemma. Inte det lättaste med en katt... Men hon är pigg i alla fall, så vi får se vad proverna säger sen.

RSS 2.0