Gotland och Malung :D

Nu har vi just kommit hem från våra två veckor iväg på semester. Började med att åka till Gotland med gänget från Skara, vi åkte båt från Oskarshamn på natten, det gick bra. Vi bodde i Slite i en sommarstuga, 8 personer var vi totalt. Det var fint väder hela veckan, regnade lite på nätterna och soligt på dagarna. Vi fick se raukar, fina stränder, kalkbrott och utsiktsplatser, men även Lummelundagrottan, Fårö och Visby. Vi åkte också runt på mycket loppisar, till killarnas förtret. :P De spelade Pokemon GO under tiden xD Det blev mycket god mat och trevligt sällskap.
Sedan när vi kom hem var det bara att tvätta och packa om väskan och åka till Malung på Dansbandsveckan. Det var jättevarmt och fint väder hela veckan vilket var tur eftersom vi tältade, men jag lyckades ändå bli så jävla förkyld första natten och det höll i sig hela veckan så jag orkade inte dansa så mycket som jag skulle ha velat. Men det var en skön stämning på campingen och på dansbanan så det var en bra vecka ändå. Vi badade i sjön i Malung, inte så bra vatten men skönt o svalka sig, och vi var på utflykt till Mora och kollade på vattenfall. Sen passade vi på att hälsa på kompisar i Värmland när vi ändå var däruppe.
Det var dock skönt att komma hem till sin egen säng igen efter en vecka på luftmadrass.
Nu har jag bara denna veckan ut ledigt med, sen börjar jobbet i Vetlanda. Ska bli spännande.

Farmor är på sjukhus igen sen några veckor, det är nog sista skedet här nu med diagnos cancer i urinblåsan. Hon är dålig och genomgår strålning men tror inte det har speciellt tillfredställande resultat. Så får se hur länge det går. :(

Dålig speedway.

Alltså, det går inte bra för Vetlanda i speedwayen just nu. Har förlorat de två senaste matcherna - bägge på hemmaplan dessutom, där vi annars alltid är så starka. Ikväll blev det storförlust mot Dackarna, jag förstår inte vad som händer. I den här takten blir det inget slutspel i år, vi ligger rätt långt ner i tabellen...

I helgen har jag varit i Norrköping och överraskat en kompis med babyshower, hon ska ha barn om några veckor. Vi var tio st totalt, hon hade ingen aning vi skulle komma så det blev lyckat :-)

På lördag åker vi till Gotland och veckan efter det blir det Dansbandsveckan i Malung :-D

RSS 2.0