Semestern 2014.

I måndags började jag jobba igen efter 4 veckors skön semester. Som vanligt gick det jättefort så det känns som man varit ifrån jobbet en helg bara. Men det har varit riktigt fint väder de flesta dagarna och jag har hunnit göra mycket.

Den 28 juni var vi uppe i Värmland på bröllop när Marica och Marcus gifte sig. Det var en fin tillställning, tyvärr regnade det hela dagen men annars hade vi det riktigt trevligt, och en bra bröllopsfest blev det också. :)

Sen var Charlotte och jag i Kroatien en vecka, det var så varmt och skönt. Sol, bad, utflykter och historiska sevärdheter kantade denna resa, vi hann uppleva mycket och besöka Bosnien och Montenegro också, så det var fullt upp :) Verkligen fint land, vi bodde precis jämte havet så det var nära till stranden. Dubrovniks gamla stad var himla vacker med alla gamla byggnader. Så det var en fin resa det. (Finns bilder på Facebook).

Robin och jag var på Öland en helg och bodde på hotell, det var jättefint väder så vi badade flera gånger om dagen, skönt att avsluta semestern så.
Har också hunnit med lite dagsturer, fiskat en del, träffat kompisar och bara tagit det lugnt. Men det hade ju inte skadat med 4 veckor till. ;)

Nu ska jag vara på vårdavdelningen de närmaste 4 veckorna. Hoppas det kommer gå bra. Det är ju högsäsong på jobbet så det är mycket hela tiden att göra.

RSS 2.0