Lever Kaplanlivet.

Har sovit första natten på Kaplan. Sovit ganska dåligt, men det är väl för det är ett nytt ställe. Annars är det bara fint. Upplevt hur långt det är till affären dock ! Shiet. Haha xD
Ikväll blir det teater på Skara Skolscen, med Marica. Det ska bli kul :D Ett undantag från det traditionella valborgsfirandet.

Justin Bieber.
Liten, 15-årig pop/rap/nånting artist från USA. Äckligt söt är ungen med.
Och jag har börjat lyssna som fan på hans musik.
Måste vara nåt fel på mig alltså.
Den där pojkrösten fäster sig i huvudet som ett klister. Blääää.

Leaving the place!

Idag blir det nog till att lämna mitt studentrum på Järnvägsgatan 11. Sista dagen är egentligen i morgon, men jag känner mig klar här.
Kommer kännas konstigt.
Så mycket som det här rummet har sett och hört.
Så mycket känslor som har florerat här. Senaste tiden mycket nedstämdhet och ledsna saker, men för övrigt, mycket glädje med. Jag har gillat det här stället.
Sista veckan ska jag bo hos en kompis i hennes lägenhet.
Sen blir det ju hem nästa fredag!

Problemet nu är att... Jag har massa grejer att bära på.
Men verkar som två kompisar ställer upp och hjälper till :D

Kommande problem är då hur jag ska klara  av att bära allt själv nästa vecka. Hmm.

No return!

Idag har jag gjort hemtentor för glatta livet. Okej, inte mycket glädje i det precis, men två stycken har jag fixat och det är så skönt att ha skiten bakom sig! Är inte riktigt nöjd med svaren men jag orkar inte bry mig. Är nöjd med att jag gjorde alla frågorna med tanke på att jag övervägde att strunta i att göra nåt från början. För vi hade redan godkänt i kurserna djurhållning och etologi, som tentorna var i. Men aaaa. Högre betyg vill man alltid ha. Hoppas nu som fan jag höjer min trea då, annars känns det som jävligt bortkastad tid!

So damn close :@

Ohh. Jag är irriterad.
Fick tillbaks tentorna som vi gjorde innan lovet, och resultaten grämer mig in i märgen.

Djuromvårdnad vid sjukdomstillstånd: 4. Ett och ett halvt poäng från högsta betyg 5.
Sjukvårdslära: 4. Ett poäng från 5.

AHHHHHHHHHHH!
Jag vet att det inte är dåligt alls men det stör mig så otroligt att det ska vara så nära och ett en siffra ska få en att bli deppig. Jag är inte ett dugg sämre än dom med femma, men ändå så ville jag så gärna ha den där femman jag med. SUUUUUCK.


Kalas! :P

Igår hade jag verkligen en sjukt kul dag :D

Började med att gå till Malin på morgonen, eller ja, vi träffades utanför systemet för att inhandla dricka till kvällens bravader, sedan hem till Malin för att förbereda för hennes 20-årskalas/fest/party. ;) Vi pimpade lägenheten och jag bakade pannkakstårta, vi gjorde bål och fixade med lite allt möjligt, det var kul :D Efter ett par timmar kände vi oss färdiga med det och tog en promenad till ATG Hästsjukhuset och kollade läget där, det var öppet hus. Sen hem och fixa för kvällen!

Såg på hockeyn på eftermiddagen och HV vann, vilket betydde SM-GULD!! :D Skrek rätt ut i mitt numera väldigt tomma studentrum och det ekade därmed värre än nånsin, folk i huset kan inte ha undgått att höra det XD

Tillbaks till Malin runt sju (missade GP-premiären i speedway igår med, men Jason vann iaf! Hampel tvåa och Kolodziej fyra, inte illa att ha alla Vetlanda-förarna i finalen!). Välkomstbålen var riktigt god ;) Och kiwin flöt äntligen XD Haha. Sen kalasade vi på pannkakstårta (som var sjukt god), kladdkaka och glass, kex, vindruvor, ost, chips, godis och ostbågar. Mätt, jo tack! :P Allt eftersom kvällen flöt på blev vi alla flummigare och vingligare under inflytande av alkohol, men så kul vi hade ! Spelade Våghals (sanning eller konsekvens) senare på kvällen, så himla kul! Och ville man inte göra nåt var det straffshot som gällde XD (Har massa kort från denna tiden på kvällen men de är mycket suddiga en del, vad nu det kan bero på...)
Sedan nån gång efter tolv bestämde vi oss för att gå ut och göra stan. Haha nae. Men gick till Blanco Bar där det skulle vara rockkväll, vart dock inte mycket folk men vi roade oss i alla fall, ohh skoj!
Strax innan två drog vi därifrån och skiljdes åt för att gå hem till var och en. Så jag kom i säng efter två nån gång, slog sönder min enda lilla fickspegel i natt med när jag kom hem, fy fan XD

Idag sov jag till tolv, satte klockan på det ^^ ;)

Bilder från gårdagen nedan! (Har tagit dom minst suddiga xD)
     


Så mycket saker.

Jag har börjat rensa och packa ur mitt studentrum. På lördag kommer mamma och pappa och hämtar hem större delen av mina grejer här, och det har visat sig vara mycket mer än jag trodde. Skojar inte om jag har 10 kassar fulla med kläder och annat, och är inte klar än, ska ta det i morn. Hur mycket grejer kan ett rum innehålla egentligen?? Alla mina grejer fanns iaf gömda i garderoberna, galet. Hoppas nu bara det får plats i bilen hem :O


Dum rättning.

Fick veta resultatet på hemtentan i näringslära idag.
Fick en 4. Precis som jag minst krävde. Så jag borde vara nöjd, men aa...
Tycker det är dåligt att 94 % rätt inte räcker till en 5 ^^ Idiotisk rättning där man ska ha minst 90 % rätt på varje fråga!

Jag är väl för krävande av mig själv.
Men men, skit samma nu, vet att jag är för jävla bra i alla fall :P

Naturally.

Follow what you feel inside, it comes naturally.

Idag har vi haft seminarie i etologi, i våra nya PBL-grupper. Det verkar bra :)

Såg att jag hade fått kravbrev från biblioteket om ett par böcker som jag inte lämnat tillbaks. Jag bara WTF?
Visade sig att böckerna var referenslitteratur som man får låna över en natt, men det hade jag missat och bara, jaha, jag lånar väl dom här en månad XD Så kan det gå.

??

It won't be long 'til I'm gonna need somebody to lean on.

Jag fattar ingenting. Inte ett jäkla skit av vad som händer.


14.40.
Nu fattar jag.
Lugnet brer ut sig, jag tar det med ro. Och vet att det är din jävla förlust, yes yes.
Och sluta spela.


You're hurting me. Stop.

Det är uppe igen.
Tankarna.
Det krävs bara ett namn och så finns det där igen, allt det dåliga. Allt det där som jag vill ska vara bra men som helt går åt helvete.
Och allt nytt jag får veta sårar mig som fan. Fast jag vill veta det, och sen direkt efter, önskar jag att jag inte hörde. Fan.
Det som kommer fram borde få mig att sluta fundera. Gå vidare, strunta i det, för det är ingen bra sida av dig som visas. En helt annan än den som jag trodde mig lärt känna. Och plötsligt vet jag inte vad som är rätt eller fel, bara att det inte ser bra ut alls. Och att jag inte kan göra ett jävla skit för att ändra på det.
Det stör mig in i märgen.
Jag hade några bra dagar och så kommer det tillbaka som en blixt från klar himmel, oväntat, utan förvarning smyger sig skiten på och jag blir så ledsen och arg. Frustrerad över att inte veta hur det verkligen är, även om mina gissningar säger att det bara kan vara negativa besked.

Om du bara visste hur du sårar mig. Utan att säga ett ord eller vara i närheten så sårar du mig något extremt.
Och jag blir... Vad blir jag? Sjukt ledsen.
Du är inte värd en enda tår men jag kan inte hjälpa det. Fans helvete.

Sluta sluta sluta.

Fårstudier och sittning.

Idag har det varit en aktiv dag.
Började med att ta sig till Uddetorps naturbruksgymnasium idag på morgonen för att göra beteendestudier på får. Vad fint, tänkte man och satte sig ute i solen jämte hagen.
Mmm visst.
Fåren sprang iväg och in och det började blåsa och blev kallt i stället. Och vi skulle sitta 3 x 45 minuter. Så andra perioden gick vi in i ladugården, där såg vi i alla fall fåren. Tredje perioden var vi ute igen, segt som fasen. Haha. Men till slut vart vi klara och kunde gå hem.

Nu ikväll har jag varit på sittning i skolan, Trandansen. Mycket trevligt, god mat! Kalkonstek och potatisgratäng, mums! Sen vart det efterfest på kåren, det var ös där med :P Allt vart frid och fröjd tills en person spillde ut kaffe över hela min nya vita klänning. FUCK. Därför är jag fortfarande vaken fast kl är över ett och tvättar min klänning så fort som möjligt. (Ska upp vid halv åtta i morn med) Men aa. Vill få den ren verkligen!!

Bläää.

Sol :D

Ohh vad jag längtar till sommaren. Speedwayen alltså, menar't ! ;) Det är första tävlingen hemma på fredag och jag har liksom aldrig missat den innan, men nu är det liksom inte mycket o göra åt. Fan. :P

Har tagit en över två timmar lång promenad med kompisar. Skönt :D

I morgon blir det att studera fårens beteende på en lantgård i närheten och sen på kvällen sittning i skolan :D:D Ser fram emot det sistnämnda i alla fall.

Heartache? Well, I'll survive.

How very...
Jag är inte lika arg idag.
Eller jo. Det är jag.
Men inte lika tydligt.
Den ilskan kommer nog sitta i ett tag.
Fy fan säger jag bara!
Börjar acceptera att det inte gick denna gången heller, men faaaan att det ska vara så.
Tur jag då har ett bra självförtroende/självkänsla och vet att jag reser mig från de här nederlagen också. Även om det tar emot och gör ont och blöder på insidan.
Tur att jag är en så pass självständig individ så jag kan säga att det är er förlust, inte min. Så det så.

Så jävla förbannad.

Nu jävlar.
Ikväll fick jag klarhet i hur det blir med det gamla, det som har varit. Och det var jag som fick ta tag i saken. Men svaren var inte tillfredställande, även om jag förväntat mig ett negativt besked. Men inte på det jävla viset! Blir så arg så tårarna rinner nästan. Riktigt patetiskt.
Samtidigt verkar det nya och påbörjade gå åt helvete också eftersom responsen är lika med noll och jag verkligen inte får ett skit tillbaka, fast du vet förutsättningarna. Vilken fantastisk jävla kväll. Det kan inte bli mycket värre just nu. På detta byggs en massa plugg i skolan och mitt underbara liv är komplett, just nu ikväll. HELVETE.
Så mycket negativt på en kväll är galet fan!
Känner mig så jäkla maktlös och osynlig.
Den ilska och besvikelse jag bär på nu är svår att greppa.
Helt jävla sjukt.

Härlig dag :D

Idag har det varit en sån där underbar dag. Fint väder, och inget plugg, vilket bäddade för att göra vad man ville. Det blev en tripp och debut till Vilanbadet här i Skara, och 1000 meter simning :) Sen relax i bubbelpool och bastu, så sjukt nice! Efter detta så samlades vi ett gäng i klassen och grillade för första gången i år :) Mysigt! Nu är våren verkligen här :P

Veckan som kommer ser ut att bli rätt jobbig... Men aaa. Inget man inte fixar, som vanligt ;)

20.14
Fast ibland blir jag bara så jävla irriterad. På att jag känner som jag gör. Nu är jag, shit, så jävla arg. Vore bättre jag kunde lägga av. Men faaaaan det går ju inte.



Ut-ut i Skara.

Igår var jag och tjejerna ute på krogen i Skara. Det var inte mycket folk alls, precis som vanligt. Suck. Men vi gjorde kul av det i alla fall, och ensamma på dansgolvet gjorde vi kvällen till våran egen ;) Man får bjuda en del på sig själv när det inte är andra där och gör det. Hehe. Men verkligen kul :D Mina fötter värkte dock, hade högklackat på en utekväll för första gången nånsin! Det kändes vill jag lova. Inte mina skor heller, och lite för små. Hmm ;)

Har gjort klart PBL, så nu är det lugnt några dagar tror jag :)

Vi pratade om att gå till badhuset och bada i morgon, hoppas det :D


16.38.
Ibland saknar jag dig. Det är störande.
Önskar jag kunde stänga av men det går inte.
Det blir ju bara värre när jag tänker på det, självplågeri på högsta nivå.
För att inte tala om hur bilder tar fram känslor. :/

What do you want from me?

Jag funderar.
Och grubblar.
Och grubblar.
Sen funderar jag lite till.
Och blir inte ett dugg klokare av det. Bara mer förvirrad.
Inte hjälper tystnaden heller, den totala tystnaden från er där ute.
Blir frustrerad. Speciellt på nätterna. Inte konstigt jag är så trött nu för tiden. Lägger mig i bra tid men kan inte sova för tänkandet och blir trött som fan i alla fall.
Åh.
Jäklar.

*Arghh*

Jag längtar till sommaren. Eller i alla fall tills jag kommer tillbaks på hemmaplan igen. Till vänner och familj och snyggjävlar hemma. Suck. Ska bli... ohhh... nice.
När man kan gå ute i t-shirt och göra vad man vill. Ljumma sommarkvällar. Speedway. Fest. Bad. Glass. Vänner. God mat. Hög musik. Sena nätter. <3

Jag har för mycket tankar helt enkelt. Men det är det som gör att skolan klaras av ibland, vetskapen om att det kommer en dag när jag kan göra de där sakerna. Nej, jag är inte skoltrött. Bara längtar till sommaren allmänt :)

22.04
Nedstämd. Blir galen. Jävla fan. :( Önskar jag vore... Mmm. Jäkla påsklov som vände upp och ner på allt. Tillvaron är helt crazy, tankarna går inte få ur huvudet, jag pallar inte.

Känslovill.

Jag är förbannad, irriterad och arg.
På ingenting.
På allt och alla.
På att inte veta säkert vad som gäller.
På att förvänta sig saker som sen inte blir av och man blir ledsen.
På att förvänta sig saker fast man intalar sig att inte göra det.
På att tro saker som sedan visar sig vara fel kanske och man känner sig sjukt besviken.
Jag är förvirrad, vet inte hur det ligger till med saker, vet inte vad som förväntas och vad man kan förvänta sig själv.
Bara att man inte ska förvänta sig för mycket, om ens något, i det här läget.
Vet inte vad jag känner egentligen.
Hur jag ska känna och vad andra tror att jag känner.
Jag blir glad när jag tänker på hur det varit och kunde ha blivit och hur det kan bli nästa gång, om det blir som jag önskar.
Jag önskar jag visste hur det låg till med allt det gamla, så jag kan gå vidare med det nya.
Jag önskar att jag fick klara besked och svar på vad som tycks om mig. Om det är någonting som kan bli nånting mer än det som är nu.
Jag tänker för mycket.
Jag blir galen.

Påsklovets sista dagar.

I morgon ska jag fan tillbaka till Skara.
Och jag känner att jag inte vill : o
Har varit hemma och haft det så skönt så jag känner inte lust att åka tillbaka...

Samtidigt vet jag att det bara är 4 veckor kvar i Skara (herregud) tills jag ska hem igen och då vara hemma i nästan fyra månader. Första året är snart avklarat, det känns som tiden flygit förbi.

Igår var vi på Elmia i Jönköping. Det var packat med folk och fordon, varmt och jäkligt och jag var halvt berusad och  hade ont i huvudet och var trött i hela kroppen. Förutom detta, så var det bra. ;)

Jag har umgåtts mycket med Elin på lovet, kollat på film med kompisar och annat löst folk flera gånger XD <3
Blir nog film ikväll med, det ska bli kul tror jag. Spela kort och fuska igen kanske? XD

Känner mig rätt sliten fan.
Puss och kram.

RSS 2.0