Äntligen semester.

I söndags gjorde jag min sista dag på djursjukhuset. Det var en stressig midsommarhelg med jättemycket att göra och många timmars övertid. Kändes underligt att städa ur skåpet och lämna in nycklarna och verkligen säga hejdå för sista gången i jobbsammanhang. Men så fort jag kommit utanför dörrarna så kände jag mig lättad, som en befrielse. Så skönt.
Dessutom ringde de från nya jobbet i måndags och frågade om jag ville jobba på fredagar också så det ordnar sig nog.

Har inte gjort mycket de här två dagarna jag varit ledig. Varit ute och åkt båt med min bror och igår var jag på speedway (Vetlanda förlorade tyvärr). Känns skönt att ta dagen som den kommer.

En vecka kvar.

Snaaaart så.
En vecka kvar till semestern och därmed en vecka kvar av mitt jobb i Växjö. Känns lite konstigt. Har redan sagt hejdå till några kollegor som redan gått på semester och det blev känslosamt. Får försöka ses ändå, jag vet att vi kommer ses igen.
I fredags var jag på grillkväll med mina nya kollegor i Vetlanda, det var trevligt :-) Jag hoppas komma in i bra i gänget sedan när jag börjar jobba.
Men först vill jag bara vara ledig ett tag. Ta dagen som den kommer och kunna koppla bort jobbet ett tag. Har gått sisådär med det på sistone.

RSS 2.0