Förkyld.

Är hemma från jobbet idag pga förkylning. Började igår med halsont, huvudvärk och rinnande näsa och idag är läget oförändrat, är väldigt trött och seg. Skulle jobbat kväll idag, hoppas inte det ställer till för mycket trubbel att jag är hemma. Helgen har tydligen varit jobbig på djursjukhuset, tyckte jag hade mycket som fick jobba över 2,5 timmar i fredags kväll. De flesta patienter jag bokade in fick vi avliva så jag trodde inte det skulle bli att stanna så länge, men jag hamnade på operation med en katt sent på kvällen så det drog ut på tiden. Avlivade en katt i fredags också, djurägarna ville hellre att jag skulle göra det än veterinären så jag gjorde som de ville. Det gick bra. Katten somnade så fint, var två tjejer med som var jätteledsna, det kändes lite jobbigt men tyckte ändå att jag gjorde en fin stund för dem. Och katten hade flera problem som var svåra att lösa.

Tänkte krypa upp i soffan med en god bok nu, är ungefär vad jag orkar med idag.

SM-silver.

Det blev inget SM-guld för Elit Vetlanda i speedwayen. Vi vann visserligen gårdagens match i Vetlanda men ikväll gick det rakt åt helvete i Motala så det var aldrig riktigt nåt tal om saken. Är lite bitter i nuläget över den stora förlusten ikväll men lär väl inse snart att silver inte är så dåligt med tanke på att Vetlanda var nära att åka ur Elitserien tidigare under säsongen. Bara att bita ihop och komma igen till nästa år.

Bilder från Island.

Lite blandat från Islandsresan i somras :)

 

25 år.

Födelsedagen passerade utan 25-årskris, men känns ändå som jag passerat en gräns i livet. Känner mig som vanligt men ändå inte. Blev jag äldre helt plötsligt, eller kom det smygande som det brukar göra? Jag vet inte.

Hade en trevlig kväll på 25-årsdagen när vi var och åt middag ute. Sedan tårta hos Robins föräldrar. Ikväll ska jag hem till mamma och pappa och fira lite.

Var på speedway i tisdags och onsdags, vilket resulterade i ännu en SM-final för Elit Vetlanda :D Piraterna kommer även i år stå för motståndet, vi får se om det kan bli guld.

Hade en jäkla strulig eftermiddag på jobbet igår så det är skönt att ha en dag ledigt idag. Jobbar visserligen helgen nu så det kommer väl ändå bli mycket att göra... Suck. Jag hade behövt semester igen känns det som.

Trött...

Igår var Robin och jag i en liten bortglömd håla som heter Fågelfors och dansade till Lasse Stefanz. Vårt huvudsakliga uppdrag var att köra mamma och pappa dit, och eftersom det låg långt inne i skogen var det ingen mening att åka hem emellan, så vi stannade kvar vi med. Det var en trevlig kväll :) Kom dock inte hem förrän framåt tre i natt så jag är rätt trött. Känns som man är bakfull fast man inte drack nånting.

I morgon fyller jag 25 år. :O Det är en milstolpe tycker jag. Tycker jag blir gammal ^^

RSS 2.0