Konsert

Har varit i Växjö med kören idag, på konsert med Sanna Nielsen och en jäkla stor blåsorkester. Inte mitt stuk precis, men det var okej. Sen var vi och åt italiensk buffé på en restaurang, jättegott, så nu är jag hur mätt som helst. ^^ Kom hem för en liten stund sen.

Over and out.

Kalas

Mmm. Det har jag varit på i eftermiddag. Eller egentligen var det en avskedsfest för en kompis som ska åka till Egypten och jobba på en skola för handikappade barn, hon ska vara där till jul typ. Så vi var ett bra gäng som samlades hemma hos henne och hade ett par kul timmar med mycket fika, prat, skratt och sång. Hon hade bakat massa kakor och pajer, förstår inte hur människan hunnit, haha. Så jag är rejält mätt på sånt nu. Haha. Vi sjöng lite sånger, typ gospel, sen pratade jag med en gammal klasskompis, måste vart nästan två år sen jag träffade henne sist, verkligen kul att uppleva gamla minnen ^^. Hehe. Jag skrattade mig varm och lycklig, mer än på länge faktiskt. :D Det var verkligen jättekul med den här festen :D Sen gick jag hem, är ju inte så långt, typ två km.

I morgon ska jag på konsert med kören i Växjö. Sanna Nielsen, haha. Men kan nog bli kul. :-)

Det är så härligt med bredband. Verkligen :D

Så här ser jag ut ikväll...


Tillbaka

Jag har nu ny dator och dessutom bredband, yeah!! :D Så nu lär det bli fart på bloggandet igen framöver, hehe.
Idag har jag varit på styrelsemöte och blivit invald i styrelsen på två år till, hehe.

Angående mitt "frånfälle"

Har inte bloggat på ett tag, vilket beror på att min dator hemma är sönder, och måste troligen köpa en ny :S Så mycket som kommer försvinna i den datorn, alla bilder jag tagit sen flera år tillbaka, minnen som inte kommer igen... :-( Inte alls kul.
Denna helgen är jag i Linköping och hälsar på en kompis, så passar på att låna hans dator lite. Hehe. Ska ta tåget hem om några timmar.

Orkar inte dra allt som hänt senaste veckorna, minns inte, haha. Men har börjat övningsköra äntligen. Plus i kanten till mig :D

RSS 2.0