Vagel i ögat.

Jag har fått en vagel i ögat, så det är igensvullet och ömt. Jag ser den lilla jävla inflammerade talgkörteln som är orsaken till detta, men jag kommer inte åt att ta hål på den. Det är andra gången på en månad jag har detta problem med ögat, samma öga också. 😣 Ser ju inte alltför fint ut.

Vi var på ölprovning i Växjö i helgen, en trevlig och intressant tillställning och vi fick smaka flera goda öl. Vi åt god mat ute och sov sedan på hotell, mysigt att komma iväg lite :-) Fikade med en jobbarkompis från djursjukhuset på Samarkand också innan vi åkte hem :-)

Sen var vi och anglade igår; jag, pappa och Stefan. Det var skoj, fick en del fisk och vi grillade korv. :-)
 
 
 
 

Klantskalle.

Förra helgen råkade jag köra sönder min bil. Jag skulle backa och vända på svärföräldrarnas gård och i vägen stod en gammal jordbruksmaskin. Med ett brak backade jag in i denna och fick två stora hål i kofångaren. Så det blir att byta denna inom kort, får betala 3000 i självrisk bara, sura pengar.

Nyårsafton firade vi hos Anders och Charlotte, trevligt med god mat och sällskapsspel, och raketer fick vi också se :-)

Till helgen blir det ölprovning i Växjö, ska bli kul :-)

Om några veckor är det dop för min brorson och då ska jag sjunga på dopet, hoppas det kommer gå bra. Har valt ut några sånger som jag tycker passar. :-)

Hoppas kunna gå och fiska snart, nu håller isen för det har varit kallt ett tag :-)
 
 

RSS 2.0