Premiären avklarad

Ikväll har jag varit på Elitseriepremiären i speedway 2009, mellan Vetlanda och Västervik. Fint väder, nästan 3500 personer i publiken, och en match som Elit Vetlanda vann med 57-39, yeah :P Inte helt oväntat så fixade Lee och Ljung 5-1 i första heatet, och det flöt på tills Västervik kom tillbaka i heaten innan paus, och efter 10 heat stod det 32-28 till Vetlanda. Men sen i dom fyra sista heaten så totalkrossade vi Västervik med 19-5 i poäng ^^. Jason Crump alltså, 15 poäng tog han. Han är galen :D Och Sebastian Aldén på reserv, 12!! Hur bra som helst, han kommer klart få köra fler gånger där. På tisdag kör Vetlanda borta mot Smederna. Kanske skulle palla mig till Eskilstuna? :P

I övrigt kan nämnas att Piraterna slog Lejonen med 62-34. Ursäkta?!

I morgon ska jag jobba. Sen till stan på åhörarkväll på gymnasiet tror jag. Blir det inte det så har jag plan B; körövning till sång vid majelden. Så nåt blir det :D


Vetlanda Challenge

Jag har jobbat rätt mycket denna veckan.

Igår var vi på speedway i Vetlanda, en intern tävling som gick under namnet Vetlanda Challenge. Tidigare under dagen hade Elit Vetlanda haft Press and Practise, och på kvällen ordnades den här tävlingen, förarna emellan. Kul o se dom riktiga grabbarna igen. Och självklart körde Jason som fan o vann tävlingen, han tog full poäng. Zabik körde bra med, överraskande. Naturligtvis var det ingen riktig tävling på liv o död som i Elitserien, men i alla fall. På tisdag börjar det riktiga, fy fan vad kul det ska bli!

I morgon ska jag till stan o shoppa lite. Kanske. Eventuellt. Haha.


Den som gräver...

Visst är det enkelt att ge andra råd om vissa grejer, saker som man själv anser för självklara? Eftersom man själv talar om saken så förväntas man ju följa sina egna råd också.
Men lik förbannat, så enkelt det är att bryta mot det man sagt. Så skör är gränsen man passerar, att man inte kommer på det förrens efteråt, när gjort är gjort.
Den som gräver en grop åt andra hamnar ofta själv däri, heter det ju.
Jag gjorde om det till; Den som varnar andra för fällan går ofta själv i den.

Igår. Jag gjorde bort mig inför mig själv. Jag gick i fällan. O jag ångrar mig. Lite kanske. Mest igår. Men idag är det whatever nästan. Jag ska inte hänga upp mig på en sån sak.

Förresten såg jag mitt ex igår på stadshotellet. Alltså har han inte flyttat. ^^ Han såg inte mig.

Igår var jag på speedway, lagcupen, o i eftermiddag blir det final! :D :D :D

Ihjälkörda grodor

Vägarna är faktiskt fulla av det. Överkörda, mosade, tillplattade grodor. Mörka fläckar på asfalten. Som blod, fast svartnat eftersom det torkat. Här o där inte bara en fläck utan rester av groda också. Tarmar. Inälvor. Svart skinn med långa ben i konstig vinkel. Krossade ögon. Diverse kroppsvätskor som man helst inte vill veta vad det är. Sånt som fastnar under skorna om man inte ser var man går. Mosat kött av groda. En diffus, rödsvart massa utan direkt innehåll eller form.

Visst är det ganska äckligt?

Jobbarkväll

Jag jobbade igår kväll.
Jag kom hem halv fyra i natt.
Jag är trött idag.
Sammanfattningsvis.

Men det kom massa folk så det var ju bra.
Men det var kallt att stå ute hela kvällen.
Men men.
Förklarligt nog, eftersom jag hade shorts på mig.

Idag ska jag nog till Elin.
Ska äta påskmat med ^^.
Ska kanske gå ut ikväll.
Kanske.

Nu ska jag fan... Vet inte. Vet inte vad jag ska ta mig för.

Glad Påsk.

Ett förlorat guld

Så vann Färjestad SM-guldet i hockey ikväll, vilket i och för sig var välförtjänt. HV vann ju den första matchen i Jönköping, sen vann Färjestad dom fyra nästa och det var inte mycket att sätta emot egentligen... Lite tråkigt men som sagt, grattis till Karlstadslaget.

Jag har jobbat tre heldagar nu, har gått rätt bra men vart trött. I helgen är det påsk, då ska jag jobba lite på Chaplin på fredag kväll. Sen får vi se vad som händer dom andra dagarna.

<3


Våren <3

Idag har det varit strålande väder, och är fortfarande. Jag har haft shorts på mig hela dagen, och suttit ute och läst lite utbildningskataloger. Har fått hem tre stycken :D Det var jätteskönt att sitta ute. Sen gick jag runt i skogen lite runt huset och lyssnade på musik. Haha. Såna här dagar är härliga. O det är lagcupen i speedway om bara två veckor!

Ikväll är den andra finalen mellan Färjestad och HV. HV vann den första med 4-1. Får hoppas på samma lycka ikväll ;)


Kataloger hit o dit

Har beställt en massa utbildningskataloger på Internet nu. Jag hoppas dom kommer inom de närmaste dagarna. Det är två veckor tills anmälan ska vara inne, men det ska jag väl hinna. Jag har ett hum om vad jag ska söka till, men vill ha lite andra alternativ att kolla på ändå :P Det finns så mycket intressant som jag skulle vilja studera, men man kan ju inte få allt. Tyvärr.

Idag har det varit strålande väder, våren är verkligen på gång på riktigt nu verkar det som.

Det är ju första april idag. Då får man luras. Men jag har inte lurat nån. O pappa går inte på vad jag säger ändå. ^^

Ikväll börjar finalserien i hockey, mellan HV och Färjestad. Dom börjar i Jönköping. Ska se det, heja HV! <3

RSS 2.0