Jul på djursjukhuset.

Igår var det julafton och jag tillbringade den dagen på jobbet. Jobbade kvällspasset och fick ta en sövning direkt när jag kom dit. Sedan hade vi o göra hela kvällen, även om det bara kom ett akutfall på hela kvällen så var det mycket pyssel och mediciner med de inneliggande djuren. Kunde gå hem i tid iaf.
Kändes verkligen inte som julafton eftersom man ställt in sig på att jobba och det är bara regn och blåst ute. :-(

I söndagssöndags sjöng vi med kören i kyrkan, det blev jättebra och det var två fullsatta konserter.
Sen i tisdags var jag hemma i Stenberga och tittade på deras julkonsert. Lite nostalgi då jag var med i den kören tidigare.
I onsdags var vi på uppesittarkväll hos Elin och Serki. Spelade bingolotto och julklappsspel :-) Och bytte riktiga julklappar, vi gav bort glas med foto av oss på och vi fick en upplevelse i julklapp av dom; att åka till Universum i Göteborg, ska bli kul :-)

Fick ett sällskapsspel av Robin i julklapp, det hette Besserwisser, undrar vad han vill säga med det, haha 😁

I morgon jobbar jag igen så det blir ingen annandagsjakt för mig. Typiskt.

Lussebak :-)

Jag har bakat lussebullar för typ första gången i mitt liv. Och de blev jättebra :-D Så idag har jag varit hos farmor och bjudit henne på fika. Tror jag ska slänga ihop en deg till nån dag när jag hinner.

Igår var jag och köpte ny ammunition till studsaren och även ett par jaktbyxor. De var rätt tunna så får se hur mycket kyla de tål.. Får väl grunda väl under. Hoppas kunna komma ut snart och jaga, men jobbar ju så nedrans mycket.. :-/ Inte lätt o få ihop det.

RSS 2.0