Café :)

Igår hade jag och Elin en så kallad cafékväll i Stenberga. Man har ansvar för en helkväll med mat och underhållning och fixar allt själv, det är ideellt arbete och pengarna går till ekonomiska föreningen i Stenberga. Vi hade förberett mycket innan och bakat och sånt, och igår gjorde vi två olika soppor och bjöd på, med nybakat bröd till. Sen hade vi en tipspromenad som underhållning, med fina priser, samt sålde ljuslyktor som vi gjort själva. Det blev väldigt lyckat och kom mycket folk :)

Denna veckan som kommer jobbar jag mån-ons, sedan ledig och jobbar på söndag igen. Dags för andra jobbhelgen med långt pass, undrar hur det kommer bli. Senaste helgerna har det varit kaos på jobbet, så jag hoppas innerligt att jag får det lite lugnare. Tyckte det var mycket att göra förra helgen jag jobbade, när jag var där 13 timmar i sträck...

Sjuk.

Jag mår inte bra.
Har blivit så satans förkyld bara över dagen. Gick till jobbet som vanligt i morse men började snora och känna mig sjuk under förmiddagen, till lunch var jag helt slut så jag bad om lov att få åka hem och vila.
Så jag har legat i soffan sen jag kom hem och kollat på film. Ont i hela huvudet. I morgon ska jag vara hemma från jobbet också, tror det blir bäst så. Jag hatar att vara sjuk.

Tycker det har gått bra på jobbet på sista tiden och de är nöjda med mig. Jag har fått erbjudande om fast tjänst som jag ska tacka ja till :)

Godkänd bil :)

Idag har jag besiktigat min bil. Och kan man tänka sig, den gick igenom utan några fel :D Kunde pusta ut efteråt för jag förväntade mig nog att de skulle klanka ner på något, men allt var bra som tur var. Att det fortfarande gnisslar i motorn berodde troligen på fläktremmen men skulle inte vara nån fara. Fan så skönt.

RSS 2.0