Fortfarande förkyld

Nu är jag så himla trött på den här förkylningen! Jag orkar inte mer! Med en hals som gör ont, med huvudvärk för jämnan och näsan som rinner, och detta eviga snorande och fräsande hela tiden, jag blir galen! :@ Att det inte går över nån gång. Man känner sig bara trött o hängig, jag orkar inte ge mig ut på alltför stora uppdrag, tex så blev det så klart ingenting med festandet i juldagarna, jag kände verkligen att kroppen inte orkade med det, och jag tappade lusten av det. Blää.

På julafton fick jag en del bra o fina grejer, bl a böcker, örhängen och parfym. Jag hade lästorka så det var bra :P

Jag var på julottan sen, klockan 05.00 på juldagens morgon. Men fy tusan vad trött jag var. Höll på att somna STÅENDE i bänken, shit alltså. Men det var väldigt fint, och nu kan jag lägga det till det jag upplevt i livet, haha.

I fredags var jag på julfest hos Hanna, det var mysigt o kul. Vi spelade spel o SingStar och pratade massa, och käkade mat. O massa julgodis. Inte så nyttigt men gott var det. :D

Igår var jag o sjöng i Virserum tillsammans med Julia och Filippa, gick bra men jag var så himla hes. Så sjöng inget solo. Tror jag skämde ut mig en gång med, innan det började. Jag var tvungen att harkla mig innan vi skulle börja, men det var helt tyst i salen så jag gick ut utanför o ner i källaren för att ingen skulle höra. Sen när jag var klar o gick upp igen så glodde massa folk på mig, och Lundins skrattade o sa att det hade hörts jätteväl ändå. Jippi. Men vad skulle jag göra, jag hade massa kycklingar i halsen :S Usch. Fick 200 spänn för besväret, yeah.
Igår kväll var jag också i Braås och kollade på årets demoskjutning av fyrverkerier. Väldigt fint, men kallt att stå ute i typ en timme :S Hade massa kläder o frös ändå.

Idag har jag varit med Charlotte, vi har gått på stan i Nässjö. Inte för att det finns så mycket affärer där, men jag köpte nya underkläder, minsann ^^ . Hehe.

Nu är jag trött. Haha.

Gott nytt år i förskott!

Och kolla in granen som jag har klätt alldeles själv!


Jättesjuk

Som jag förutspådde för ett par dagar sen så har jag nu blvit så jävla förkyld. Faan! Igår låg jag i sängen hela dagen, ville egentligen göra det idag också men det är ju julafton och man ska fira med släkten osv... Därför sitter jag nu inne hos mina kusiner i Vetlanda och lånar deras dator. Vi ska nog snart äta mat men jag har verkligen ingen matlust, o lär ju inte känna vad det smakar heller, eftersom jag är så himla igenkorkad i lukt- och smaksinnet. Usch.

I morgon ska jag nog försöka palla mig upp klockan kvart över fyra och gå på julotta klockan fem. Har aldrig vart på det så tänkte jag skulle passa på.
I morgon är ju en dag man egentligen skulle ut och festa, och mina kompisar är sugna men känner jag mig så här så stannar jag hemma. Suck.

Öva sånger på fredag och sen på julfestknytkalas hos Hanna. Och sen sjunga i Virserum på söndag.

Mmm. Så ser den närmaste veckan ut för mig.

God Jul!


Massa sång

Den här helgen har varit präglad av mycket sång. I lördags hade vi två julkonserter, plus lång övning. Och igår hade vi en tredje, med lång övning då också. Så jag är rätt sliten i halsen, har faktiskt väldigt ont :S Jag vill verkligen inte bli förkyld nu till jul!! Men konserterna gick riktigt bra, och mycket folk kom det och kollade. Och på söndag ska jag och Lundins sjunga i Virserum. Sen är det äntligen lugnt med sång ett tag. Missförstå mig inte nu. Jag tycker det är jättekul att sjunga. Men fyra gånger på en vecka, plus övningar, gör att man blir lite trött på det.

All snön är borta nu. Fan! Blir säkert grön jul i år igen :-(

I lördags var jag och Elin och Hanna ute på krogen, det var kul. Robin Ericsson från Idol var i Vetlanda och spelade, vi kollade på honom :P Kvällen var genomsyrad av överraskningar, det kan vi nog alla skriva under på.. ^^ Elin vet. Haha. Ja herregud, jag säger då det.

Idag har jag varit i stan och köpt dom sista julklapparna. Det tog för helvete nästan fem timmar, vilket springande i affärer. Så skönt att jag är klar nu alltså.

Några bilder från veckan nedan... (Kanske inte bara jag som sjungit i helgen, eller är det en jättegäsp?) Haha.

 


Världens förändring

Hur bra kan man egentligen lära känna en människa?
Kan man verkligen vara säker på att personen är den som han/hon verkar vara?
Man kan tro att man känner någon och tycka om den människan för den man att tror han/hon är, och sedan visar det sig att personen i fråga är någon helt annan, eller har blivit någon man inte längre känner igen.
Jag insåg igår kväll att jag inte längre kände igen min förra pojkvän. Den personen som jag blev kär i och ihop med, han finns inte längre. Han har blivit mördad av den nya Niels.
Igår ringde det på min telefon, från hans mobil, och jag trodde det var han. Men det var det inte.
Det var den bitchigaste, uppkäftigaste jävla subba till ny flickvän som ringde och bad mig dra åt helvete och lämna honom ifred.
Ursäkta?!!
Inget hon sa stämde.

1. Jag hade inte träffat honom på nästan två månader.
2. Jag var helt på det klara med att vi inte längre var ihop.
3. Jag hade inte ringt honom en enda gång på den tiden som gått sedan vi träffades sista gången.

Så man kan nog säga att jag redan hade lämnat honom ifred.
Jag blev så jävla förbannad så jag grät nästan. Ingen förtjänar en sån helvetes utskällning.

Sedan träffade jag på mannen själv på stan, och ställde honom mot väggen. Och då säger han att han inte vet nånting om att hon har ringt, och att vi fortfarande är vänner och allt, vad i helvete?!
Jag gick rätt så snart därifrån.
Kanske var det sista gången vi träffades, eftersom han ska flytta snart tydligen.
Men jag bryr mig ärligt talat inte.
Fram tills igår kväll hade jag fortfarande inte släppt den här människan på det emotionella planet, jag tyckte fortfarande mycket om honom.
Men nu känner jag... ingenting. Det är liksom tomt. Jag kan inte beskriva hur jag känner för honom längre, det finns liksom ingenting kvar, jag har ingen mer tid att ge den där personen.
Jag förstår inte hur det kunde ta den här vändningen, hur han kunde bli en så totalt förändrad person. För den killen jag kände skulle aldrig betett sig på det där viset.
Jag skiter i vart han tar vägen, om han flyttar eller inte, bara jag slipper träffa honom igen.
Det blir bäst så.

Snö <3

Nu är det jävlar i mig vinter ute! Det har kommit typ 20 cm snö, om ens det räcker, så himla underbart! <3 Och det snöar fortfarande, så lär nog komma en del till. I onsdags var jag och min bror ute och lekte, haha. Man blir fasen som fem år igen när det kommit en hoper snö. Vi försökte oss på att bygga en snölykta, vilket gick bra i början, men ju högre upp vi kom desto svårare blev det, det rasade hela tiden så man vart rejält irriterad till slut. Sen så gick det verkligen inte att sluta ihop toppen däruppe så vi ha ett vitt plastlock över i stället. Haha. Man får ta vad man har, liksom.
Våran hund Snobben (för övrigt världens mest jobbigaste djur) älskar snö och han levde runt som tusan, så det var även hans fel att lyktan rasade en gång, eftersom han sprang rakt på den. Arrghh!! Löste det genom att binda honom en bit längre bort, haha. Katten var också med och kikade runt, men vart mest rädd för hunden, och sen också mig när jag kom med kameran. Men hon fastnade i alla fall, jag lyckades :P
Idag vet i hundan om det är kramsnö, jag hoppas det, så man kan göra nånting ute. Typ snöbollskrig eller nåt. Jag slängde faktiskt en väl placerad snöboll upp mot ett träd, under vilket min bror stod, och allt for ner på honom. XD Hehe, skadeglädje.
Ikväll ska jag gå Luciatåg, jag hoppas verkligen att det går bra. Vi hade övning igår och då kändes det helt okej, men man vet ju aldrig. Men ska i alla fall bli skönt när det är över, känns som jag styrt mycket med detta och tänkt på det dag som natt.
Ska ut på krogen lite med några kompisar ikväll också. Kan ju fira ett eventuellt lyckat Luciatåg då. Hehe :P

 

Kalmar

I helgen har jag och Therese varit i Kalmar och hälsat på Charlotte, som studerar till sjuksköterska där. Hade inte träffats sen i somras eller nåt så det var verkligen kul att ses igen :D Kom dit i fredags eftermiddag och började med att äta mat, ris och nån kycklinggryta, jättegott o lätt att laga, så det kommer jag nog göra hemma nån gång :P Sen visade Challe runt oss på stan, visserligen i mörkret så man såg ju inte jättebra, men men, mysigt var det, med massa ljus o upplyst överallt. Vi var borta vid Kalmar Slott och gick runt det, men tog det försiktigt eftersom det var rätt dåligt upplyst, man såg liksom inte kanten på muren... Hade ju dött om man fart ner. Sen kollade vi på Idol, tyvärr åkte Robin ut :S
Igår så gick vi massa på stan i julklappshysterin, jag köpte i alla fall en till min bror, kan inte skriva rakt ut vad det är här ifall han skulle kolla (något jag ser som otroligt men ändå). Det är i alla fall en grej som jag också kommer ha glädje av och egentligen nåt som jag vill ha själv, så det var mest därför jag köpte den. Haha. Men den passar honom också :D
Sen var vi hos min gamla kompis från gymnasiet, Sara, och fikade. Verkligen kul att träffa henne igen efter ett och ett halvt år. Och sen på kvällen var vi först på klassfest med Charlottes klass, sen struntade vi i deras efterfest och gick till studentpuben i stället, och där träffade vi Erika, en annan gammal goding från NV. Hon är för rolig alltså :P Vi hade en superkul kväll. Framåt halv tolv så gick vi hem och la oss för vi var jättetrötta efter dagen på stan. Eller ja, vi pratade lite innan vi somnade, om den tecknade Robin Hood, och citerade en massa repliker som ormen Sir Väs har i den filmen. Då är man ganska flummig. Haha.
Idag har vi tagit en lång promenad runt Kalmar och sen till slottet igen, nu i dagsljus så man såg ordentligt. Tog en massa kort. Sen på eftermiddagen åkte vi hem. Typ tre timmar buss. Är rätt trött.

I morgon blir det Diskantenövning. O sen Lucia om fem dagar, hujeda mig, hur ska det gå?

 

Elit Vetlanda 2009 - del 2

Jag trodde att Vetlandas trupp var spikad när jag skrev om den sist. Men idag så presenterades ytterligare en förare för Vetlanda, som nu har fullt lag (det ska det vara i alla fall, annars kommer väl en del 3 på detta inlägg inom kort). Grabben i fråga heter Jurica Pavlic och kommer från Kroatien. Kan inte säga att jag känner till honom speciellt mycket, men han kommer att få ett snitt på runt 5,00 och han har tydligen varit framgångsrik i både junior-EM och senior-EM dom senaste åren. Han är bara 19 år med så han har ju framtiden för sig menar jag. Får hoppas att han kan tillföra Vetlanda mycket.
Laget i sin helhet består då av Jason Crump, Jarek Hampel, Lee Richardson, Peter Ljung, Karol Zabik, Jurica Pavlic, Thomas H Jonasson, Adrian Gomolski och Patrick Hoougaard. Resterande som jag inte nämnt, tex Robin Aspegren, kommer att skrivas i Valsarna och naturligtvis kunna farmas in i Elit Vetlanda. Så vi har inte nån nöd på förare, nej då :P
Premiären 2009 blir den 28 april, hemma mot Västervik.

Det snöar lite ute nu. Pyttelite bara. Jag vill att det ska vräka ner! Så att det blir som på bilden nedan.

Idag blir det Luciaövning. I helgen ska jag åka till Kalmar och hälsa på Charlotte, ska bli kul. Har inte träffats sen i somras.



Låt den rätte komma in

I lördags var jag på bio och såg den svenska vampyrfilmen Låt den rätte komma in. Jag har ju läst boken och ville såklart se filmen också. Den har fått lysande kritik i alla medier. Och jag måste säga att den levde upp till förväntningarna. Riktigt bra tyckte jag den var, nåt man kanske inte tror när man tänker sig en svensk skräckfilm, men denna var klart sevärd. Även om jag visste vad som skulle hända och kände igen den mesta från boken så blev jag riktigt rädd på ett par ställen. Det blir ju nåt helt annat när man ser en annans syn på saken, än dom bilder man själv ritar upp i huvudet när man läser. Jag tror inte jag skrattade en enda gång under filmen, vilket säkert inte heller var meningen. Huvudpersonen blir mobbad och hans enda vän är vampyr, hur tragiskt är inte det? Jag rekommenderar er verkligen att se den.

Jag har sjungit, vart på krogen, firat kusin som fyllt år i helgen (tårtan var god :P). Igår var det körövning igen, o sen kryddparty hos Elins mormor. Haha. Blir Luciaövning i morgon och på torsdag. Hoppas det går bra alltså...


RSS 2.0