Tikkan inskjuten.

Igår var jag på skjutbanan och provade min älgstudsare för första gången. Stefan var med och hjälpte mig skjuta in den korrekt med siktet först. Sedan provade jag 4 skott på stillastående älgtavlan. Det var allt lite nervöst. Resultatet blev dock tre 5-1 och en 5 så det går inte klaga på och siktet verkade ju gå rätt efter inställningen. Får åka och träna på löpälgen snart också inför jakten i höst. Ska bli roligt att komma igång mer med detta :)

Nu är det bara 4 veckor kvar till semestern och av min jobbtid i Växjö. Jag vill bara ha ledigt nu.

Sommarvärme.

Det har blivit satans varmt ute. Det svalkar ingenting trots att det blåser, känns som o kliva ut i en bastu. Och då jobbar man förstås massa så man inte kan njuta av vädret. Jag har 5 veckor kvar till semestern och av jobbet i Växjö. Känns bra tycker jag.

Kontrakt påskrivet.

I måndags var jag på djurkliniken i Vetlanda och skrev på mitt anställningskontrakt. Det slutade med ca 83% jobb måndag - torsdag, så till att börja med kommer jag vara ledig på fredagar. Jag har bestämt att inte jobba någon annanstans utan bara i Vetlanda. Kan finnas möjlighet att få jobba där på fredagarna med framöver. Känns bra nu när det är klart så långt.

Det har blivit jättevarmt ute, som sommarvärme, så skönt att vara ledig när det är fint väder. Har grillat några gånger. :-)

RSS 2.0