Värmlandsweekend :)

Förra helgen var jag uppe i Karlstad och träffade Skaragänget hemma hos Marica och Marcus. Kul att ses igen efter 3 månader. Tog det lugnt med tacos och film, men hade ju mycket att prata om så tiden gick snabbt i alla fall. Skulle egentligen ses till nyår igen men eftersom det är min storhelg att jobba detta året så kan jag inte vara med :/ Så nästa gång får bli nästa år i stället.

Renaulten gick nästan igenom besiktningen. Underkänd pga två trasiga glödlampor samt att jag glömt fylla på spolarvätska. ^_^ Men behöver inte komma för ombesiktning. Idag när jag tänkte starta den bara för att köra en runda i stan med den så... startade den inte. Startmotorn går inte ens runt, Robin tror det är batteriet som är slut. Så jag måste väl antagligen fixa det också innan jag kan sälja den. Jävla bil. Jag som inte vill lägga en spänn mer på den. Ska bli skönt när jag blir av med den. Annars sa de ingenting annat på besiktningen som man skulle tänka på så det verkar ju som att den är i okej skick annars.

Höst...

Det blir bara mörkare och mörkare. Och regn varenda jäkla dag. Åker till jobbet när det är mörkt och kommer hem i mörkret. Suck. Snart mitten av november, herregud vad tiden går. Snart är det jul... :O

Mycket att göra på jobbet hela tiden, sedan vi började med nattjobb har patientantalet ökat dramatiskt. När man ensam ska ta hand om 20 djur på vårdavdelningen är det jävligt jobbigt...

Har blivit medlem i katt-teamet på jobbet, jag och en veterinär ska utveckla kattmottagningen. Kan bli spännande :)

I morgon ska jag jobba helg - lördagspass. Och Robin ska besiktiga min Renault. Får se vad de säger, jag tror på dåliga nyheter så som den låter.

RSS 2.0