Rekord?

Idag fick jag den ena vapenlicensen från polisen på posten. Det tog dem fyra dagar att godkänna denna på hagelbocken. Måste vara nåt slags rekord att det gick så fort. Normalt får man räkna med 6-8 veckors väntetid. Så jag ska inte klaga. Nästa vecka får man börja jaga rådjur med hagel - kanske blir invigning av geväret då ;-)

Licenser inskickade.

I veckan har jag varit och köpt mig en hagelbössa. Begagnad men i bra skick, fick den inte alltför dyrt. Hoppas det kommer bli bra. Så jag har skickat in ansökan om vapenlicens på den och på studsaren. Lär ju ta ett tag o få tillbaka tillstånden dock... Har också köpt mig ett litet vapenskåp, typ det minsta jag kunde hitta. XD Får börja kolla på jaktkläder och utrustning under tiden jag väntar på att få licenserna godkända. 
 
Vetlanda tog SM-Guld i speedway igår kväll på hemmaplan, krossade Indianerna mot slutet av matchen, riktigt bra match av Vetlanda o härligt att vara på plats :-D 
 
 
 

Tikka T3 - beställd.

Idag har jag beställt ett kulvapen. Var i en större jaktaffär och provade olika vapen ihop med Stefan och det blev sedan en Tikka T3 kaliber 308 i vänsterutförande, med ett Zeiss Conquest - sikte; 3-12x förstoring, samt en ljuddämpare på geväret. Alltihop kostade massa pengar förstås, får lägga ut ett femsiffrigt belopp men enligt jägarvänner till Stefan så fick jag bra grejer för det priset. Jag hoppas det kommer bli bra. Vapnet har leveranstid på jag vet inte hur länge så jag ska skaffa mig vapenskåp under tiden. Och massa annat... Ahh pengar, pengar. Men jag tog ju inte jägarexamen för inte.

Klart för SM-Final :-D

Vetlanda är klart för SM-Final i speedwayen efter seger först i Målilla med 26 jävla poäng och sedan även vinst hemma med 6 poäng. Så det blir finaler mot Indianerna nästa vecka. Mmm... Jag tror på guld.

Fullständig jägarexamen = check! :-D

Igår fixade jag godkänt på högviltsprovet! :-D Så jävla skönt att ha det avklarat och det gick betydligt bättre än mina tidigare försök. Inledde med två fulla serier direkt så jag hade sju försök till på mig att skjuta fullt den sista serien. Då började själva älgfiguren krångla o fastnade mitt i banan, åkte baklänges samt åkte inte ut alls från boet. Så det blev en längre paus för att fixa den. Tappade lite fokus där så de två nästa serierna bommade jag minst en bom i varje. Sen i den femte serien sköt jag fullt o saken var klar. Yes! :-) Sköt en sjätte serie för skojs skull och även den blev full :-P Så nu blir det att leta vänsterstudsare på allvar för den högerhänta kvinnan! ;-)

Var även på 25-årsfest för bror igår, det var ett roligt galej men blev lite för bra med drickan så idag har man varit rätt trött ;-)

RSS 2.0