En vecka kvar.

Nästa helg flyttar vi. Galet. Det är flyttlådor och grejer överallt här hemma och jag känner att det är tusen saker kvar att packa ner. Var kommer allt ifrån? Tänk om man kunde slänga hälften.

Inser att jag är på Island om två månader. Längtar som bara den till semestern. Det är mycket på jobbet och jag skulle behöva långledigt för att ta igen mig.

Igår hade vi sommarkonsert med kören, det var kul :) Nu blir det sommaruppehåll för kören tills framåt augusti.

För tillfället väntar jag på att Lovis ska somna i soffan så jag kan klippa hennes klor sen. Det går inte göra själv annars nu för tiden. Hon blir så arg och bits och rivs. Så nu får man försöka passa på när hon har somnat. Det gick förra gången på det viset så jag hoppas på lika bra resultat idag också...

Uppdatering.

Jag känner att bloggandet har hankat efter på sista tiden. Dagarna består mest av jobb, som flyter på bra. Nu är jag ledig resten av veckan, 5 dagar, skönt. Dock jobbar jag måndag till söndag nästa vecka...
I fredags hade jag mitt första kvällspass på vårdavdelningen. Eftersom jag inte jobbat på vård innan så var det ett smärre kaos, då man är ensam sköterska på kvällen. Och inte vet vart mediciner och grejer finns till exempel. Det var många djur och många dåliga. Bland annat hade jag hand om en hund som behövde blodtransfusion under kvällen, en dålig som bara låg på sidan som vi fick skicka vidare, några uppvak efter operation som behövde kontrolleras ständigt, samt ett tiotal andra djur som även de skulle ha sina mediciner och tillsyn. Åkte från jobbet vid tolv på natten, klar med allt men trött som fasen.

Grillsäsongen har börjat eftersom det blivit varmt och skönt ute, har grillat några gånger. I helgen var vi på cruising i stan, det var kul :)

Idag ska jag till resebyrån och betala resten av min resa till Island i sommar :D Ska bli så kul!

Snart är det dags att flytta också. Har inte börjat flyttpacka än men behöver snart komma igång! Måste skaffa flyttkartonger.

Elitserien i speedway började igår och Vetlanda körde hemma mot Vargarna och vann :D Jag jobbade kväll så jag kunde inte vara där och kolla dock.

RSS 2.0