Adventspyssel :-)

Idag har jag satt upp de få julsaker jag äger, dvs två adventsljusstakar och nån mer ljuslykta. Tycker egentligen inte det behövs så mycket för att det ska göra skillnad. Jag pysslade också ihop en egen variant av ljuslykta genom att peta ner en ljusslinga i en gammal glasflaska. Resultatet ses nedan, blev mäkta nöjd! :-) 
 

Halvt inskjuten.

Förra helgen var jag på skjutbanan med min bror för o prova skjuta in mitt gevär. Det gick ju rätt ordentligt fel förstås men Stefan hjälpte mig att få det bättre i siktet, tror dock det behövs en gång till för vi hann inte va där så länge. Så än står det i vapenskåpet , oanvänt i skogen.

Idag var det 13 grader kallt ute. Brr.

Tikkan är hemma :-D

Idag har jag varit och hämtat hem mitt kulvapen. Efter strulet med beställningen så blev det fart i försäljaren så på knappt en vecka fanns grejerna hemma. Jäkla tur för honom. Det pris vi bestämt från början stod fast trots att jag hade velat ha prisnedsättning, däremot fick jag med snabbfästen till kikaren och fyra askar ammunition som kompensation. Dessa grejer var värda ca 2000 kr. Ljuddämparen har jag ju i stort sett fått på köpet också så jag får väl vara nöjd. Det är ju stora pengar det handlar om så jag hoppas jag ska bli nöjd med geväret. Bara o skjuta in det någon dag här så får vi se när det blir jakt nästa gång med eget vapen :-) 

RSS 2.0