Älgjaktsväder.

Plötsligt var det mitten av oktober. :O Med regn och rusk och blåst. Idag börjar älgjakten i södra Sverige så jag kan tänka mig att det är många som sitter ute i skogen i detta nu och fryser och väntar. Och nästa år kan jag vara en av dom! Har anmält mig till kurs i jägarexamen, det börjar nu i november och ska vara klart framåt våren. Så det ska bli kul och spännande. Behöver bara träna på och skjuta lite grann, det har jag ju inte gjort mycket innan. Men andra klarar det ju så varför skulle inte jag? Sköt faktiskt en grävling tidigare i september! xD

26 år fyllde jag i september, fick presentkort av Robin som gick till nya träningsskor. Försöker träna regelbundet men ibland blir det svårt när jag jobbar kväll hela veckan. Vill gärna gå på passen som är på kvällarna.

Jag har varit på kurs i Stockholm med en kollega från jobbet, i anestesi. Var mest repetition för mig men det var bra ändå. Så nu blir det då att vara lite mer på operation framöver... Läskigt :O Men det måste ju bli så annars lär jag mig ju inget.

Elit Vetlanda tog hem SM-Guldet för några veckor sen! :D Tyvärr missade jag den avgörande finalmatchen hemma då det var då jag var i Stockholm på kursen. Men pappa och Robin uppdaterade via telefon så ;)

Fina Elin och Serki fick barn i september, en liten flicka <3

Snart ska jag iväg och jobba kväll, det är måndag och då brukar det vara mycket på vårdavdelningen...

RSS 2.0