Homeparty hos Marica ;)

I fredags var vi hos Marica och firade att hon har fyllt år. Visserligen fyllde hon år i december, men då hann vi inte fixa nåt för det var tentaplugg och annat som tog tid för oss. Men i fredags kväll fick vi till det när vi hade bjudit in några kompisar till Marica (utan hennes vetskap) och sedan hade fixat så ett en kvinna från företaget Husmusen kom dit och sålde och visade vuxenleksaker ;) (också utan att Marica visste om det). Vi blev 11 personer och vi fikade och hade en riktigt trevlig kväll med mycket skratt. Det bästa var nog att det inte kändes pinsamt att prata om vilka grejer man skulle köpa o hur bra vissa var och allt, vi hade det riktigt kul när vi diskuterade :P Kvällen dröjde ut sig ända till kl halv tre, så jag kom hem till sängen framåt tretiden.

Robin kom hit igår och stannade tills idag, så det har varit en väldigt mysig helg tillsammans med honom. Var och åt thaimat igår kväll och sedan hos Marica och kollade på film.
Idag när han skulle åka hem stötte det dock till problem när bilen inte ville starta. Inte ens med startkablar och hjälp av Sandra och Jocke ville den vara med, så det blev att chansa på ett nytt batteri på Statoil, sedan tillbaks till parkeringen vid Willys, in där och låna verktyg och så byta batteri i kylan. Men efter det var problemet löst så han kunde komma hem :)

Nu efteråt har jag kollat på handbolls-VM, Sverige vann över Kroatien med 29-25. Fruktansvärt bra match och vi är ganska säkert klara för semifinal, nåt som inte Sverige uppnått på många år. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0