Kafferep med Skaragänget ;)

Igår samlades vi, fem gamla tanter och tre gubbar, för att ha ett traditionellt kafferep, hemma hos Hillevi (Marica) i Skara. Vi hade alla klätt upp (ut) oss i de finaste tantkläderna vi kunnat hitta, samt valt varsitt alter ego för kvällen. Jag gick under namnet Solveig. :P Vi hade införskaffat olika sorters småkakor, kaffe och tesorter, samt en fin gammal servis att ha till fikandet :P Innan vi hamnade hos Hillevi hade vi gått runt som gamlingar på ICA och handlat tilltugg till kvällen. Det var väldigt roligt, då vi gick all in och betedde oss och pratade som gamla. Många personer brast i skratt när de fick syn på oss :P

Väl hemma på Klostergatan satte vi oss till bords runt kaffebordet och fikade. Mycket trevligt, och man skulle prata som tant/gubbe hela tiden, samt komma ihåg varandras namn. Tror aldrig jag har fikat så sakta, men det är väl så det går till på äldre dar ;)

Efter tre koppar kaffe och en del kakor så dukade vi undan och gick på korsordslösandet. Jag och Hilda (Malin) gav oss på ett kryss där man kunde vinna en brandsläckare om man skickade in det. Vi löste det och jag tror jag ska skicka in det bara för skojs skull :P Men kan nog inte skriva Solveig som namn på talongen då... :P

Klockan åtta började Melodifestivalen, så vi kollade på detta och hade nu bytt ut kaffet mot drinkar i stället. Blev ju en del kvar sen coctailpartyt sist, så vi tog det och gjorde drinkar av ;) Hade en del godis, popcorn, kex, ost och vindruvor också att mumsa på.
Efter några drinkar och som kvällen framskred började alter egona falla ur minnet, och vi blev lite snurriga hela bunten :P Fastnade framför en film på tv:n som vi kollade på till klockan tolv, sen var alla pensionärerna så trötta så det var dags att bryta upp och gå hem.

Sammanfattat en mycket trevlig kväll, firat å de äldres vägnar! ;)

    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0