Etikdagar i Uppsala + Royal Canin-kväll.

I tisdags åkte hela klassen tidigt ifrån Skara, för att besöka Uppsala och ha etikdag med veterinärstudenterna. Vi kom till Uppsala vid kl 11 på tisdagen, då åkte vi först en sväng och kollade på domkyrkan, sedan mot Universitetsdjursjukhuset för att äta lunch. Efter detta var det några föreläsningar på djursjukhuset och sedan rundvandring. Det var otroligt stort :O
Efter detta var det dags för middag med veterinärstudenterna. Tyvärr var det inte så uppstyrt så det blev inte mycket socialisering utan man satte sig i sina vanliga grupper.
Vi gick hem till vandrarhemmet efter ett tag, skön promenad, sedan spelade vi kort med ett gäng i klassen. Damp i säng klockan halv tio, trött som fan.
Dagen efter var det dags för själva etikdagen. Vi var på Ultuna och fick lyssna på ett antal kortare föreläsningar om etik, sedan var det diskussioner med veterinärstudenter i grupper, det var intressant :) Slutligen var det paneldebatt med alla föreläsarna. Sedan åkte vi hem mot Skara igen. Var sjukt trött när jag kom hem på kvällen :)

Igår var jag och några andra i klassen på Skara djursjukhus och fick information från Royal Canin, om deras foder. Vi bjöds på god macka och dricka, samt att det var en tävling i slutet där jag vann en stoooor bok om hundar. Sedan gick vi till Krikelin och drack öl, Royal bjöd på detta också :P

Ikväll blir det födelsedagsfest för Malin :)

Jag fick inte lägenheten i Växjö :/ Så det blir att leta vidare...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0