Stjärnorna stannar :D

Det är klart att Hampel, Jason och Kolodziej fortsätter i Elit Vetlanda nästa år :D Där har vi våra heatledare klara. Hur det blir med Lee Richardson är en annan femma... Eftersom ovan nämnda grabbar, i synnerhet Kolodziej, har höjt sitt förarsnitt, så blir spelrummet under taksnittet allt mindre. Och där kanske Lee inte får plats :/ Framtiden får utvisa om han får fortsätta i Vetlanda eller inte.

Vi har varit på studiebesök på rehabavdelningen på Blå Stjärnan idag, trevligt :D Djursjukskötaren som jobbar där har två hundar, en stoooor schäfer och en australien shepherd (ser ut som en liten björn xD) och de fick demonstrera hur hundsimmet går till, när de rehabiliterar hundar med skador i rörelseapparaten. Hennes hundar var ju nu friska då, utan skador. Som de tyckte om att bada! :P En fröjd att se hur de hämtade bollar gång efter gång efter gång, utan att tröttna på det :D

Idag har vi också fått information om VFU:n, alltså praktiken vi ska ha i vår och nästa höst. Typiskt nog är alla ställen som man kan välja på inte alls i närheten av Vetlanda, i synnerhet inte på häst. Närmast är Kalmar där. Man kan ju hoppas att man får vara där då, kommer nog ta det som förstahandsval på häst. Smådjur är lite lättare, med Kalmar, Växjö och Jönköping bland annat. Men aaa... Ska tänka över det noga inom de närmaste veckorna, kolla med kontakter och sånt. Måste ju ordna boende i närheten av praktikplatsen också. Grrr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0