My luck.

De första antagningarna till höstens utbildningar är klara, urval 1 är gjort och folk har fått reda på om de kommit in på högskolan eller inte. Från och med i år är det svårare att komma in i och med att man har meritvärde också. Därför har de höjt intagningsbetygen till alla utbildningar. Har kollat extra på min utbildning, där lägsta meritvärde i första urvalet var 21.60. Herregud. Max är nu 22.5. Det är ju dödens högt alltså! Och det får mig att inse att jag inte skulle haft en chans alls att komma in om jag inte hade kommit in i höstas. Det var liksom menat att jag skulle in då. Jag sökte ju flera år innan till djursjukvårdare men kom inte in för jag saknade arbetslivserfarenheten. Sen gjorde de ju om det till djursjukskötare på tre år i stället i höstas, jag sökte och hamnade som reserv högt upp och kom in i urval två. Och tills i år har de höjt det till höjder jag inte alls är i närheten av eftersom meritvärde inte fanns när jag gick på gymnasiet. Thank you God!

Jag är mer än tacksam för min utbildningsplats i Skara alltså.

Kommentarer
Postat av: Sabina

Din lyckans ost, önskar ja hade lika tur som dig och fick komma in i Skara. :( Men men jag ska fan in om ja så ska måsta förfalska mina betyg ;)

2010-07-14 @ 19:03:21
Postat av: Ardente

Vilken reservplats hade du och vet du hur många som tackade nej? Sitter själv på första reservplats på högskoleprovsurvalet.



Hoppas du har roligt i Skara!

2010-07-22 @ 21:31:05
URL: http://vagentillskara.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag var reserv nr 3 på betygsurvalet. Du ligger väldigt bra til då för att komma in i urval två :D Det var många i klassen som kom in på högskoleprovet. Tror det sträckte sig så långt som att reserv nummer 11 kom in.

2010-07-23 @ 11:33:53
URL: http://pureadrenaline.blogg.se/
Postat av: Ardente

Det var inte illa!

Då kan jag fortsätta hoppas med andra ord.

Hoppas vi ses i Skara =D

2010-07-24 @ 00:33:37
URL: http://vagentillskara.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja det kan du absolut :D Det ser ju riktigt bra ut om du är första reserv :) Haha det vore skoj :P

2010-07-24 @ 15:18:57
URL: http://pureadrenaline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0